Bambu
Bambu
  • Näkymä
5,50 €

Ekologinen ja tyylikäs hammasharja, jonka pehmeät bambuhiilikuituharjakset puhdistavat myös hampaanvälit tehokkaasti. Antibakteerinen.

5,90 €

Valmistettu ekologisesta bambusta. Koko 8,5 x 11,5 cm. Bambu on luontaisesti antibakteerinen.

6,90 €

Valmistettu ekologisista raaka-aineista: varsi on bambua ja harjakset kasvikuitua kaktuksenkaltaisesta meksikolaisesta kasvista.

3,70 €

Valmistettu ekologisista raaka-aineista: runko bambua ja harjakset kasvikuitua kaktuksenkaltaisesta meksikolaisesta kasvista.

4,90 €

Valmistettu ekologisista raaka-aineista: varsi on bambua ja harjakset kasvikuitua kaktuksenkaltaisesta meksikolaisesta kasvista.

9,90 €

Hiusharjan varsi on bambua ja pyöreäpäiset, päänahalle hellävaraiset piikit on valmistettu ruohopuusta. Bambu on luontaisesti antibakteerinen.

6,90 €

Bambuhiilikuitua sisältävä pesuliina kuorii ja virkistää ihoa ilman kemikaaleja.

6,90 €

Bambuhiilikuitua sisältävä pesukinnas hemmottelee ihoasi pesun aikana. Iho pehmenee ja puhdistuu lempeästi. Bambu on luontaisesti antibakteerinen.

5,90 €

Bambuhiilikuitua sisältävä imukykyinen tiski- ja pesurätti. Bambu on luontaisesti antibakteerinen. Bambu on ihoystävällistä ja sillä on erittäin hyvä imukyky.

3,90 €

Ekologiset Bambu vanupuikot on valmistettu luonnollisista materiaaleista, bambusta ja puuvillasta, ja ne ovat 100 % biohajoavia.

8,90 €

Luontaisesti antibakteeriset, 100 % biohajoavat kestopillit. Mukana puhdistusharja.

4,00 €

Tuote on 100 % biohajoava. Kampa on myös pakattu ekologisesti pahvipakkaukseen (ei sisällä muovia).