ENNAKKOTILAA Aura Salt Aroom suola-aroma diffuuseri (toimitus tammikuussa 2021)
ENNAKKOTILAA Aura Salt Aroom suola-aroma diffuuseri (toimitus tammikuussa 2021) ENNAKKOTILAA Aura Salt Aroom suola-aroma diffuuseri (toimitus tammikuussa 2021) ENNAKKOTILAA Aura Salt Aroom suola-aroma diffuuseri (toimitus tammikuussa 2021) ENNAKKOTILAA Aura Salt Aroom suola-aroma diffuuseri (toimitus tammikuussa 2021) ENNAKKOTILAA Aura Salt Aroom suola-aroma diffuuseri (toimitus tammikuussa 2021)

ENNAKKOTILAA Aura Salt Aroom suola-aroma diffuuseri (toimitus tammikuussa 2021)

79,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Salt Aroomissa yhdistyvät suola- ja aromaterapian hyödyt. Diffuuseri, huonetuoksu, ilmankostutin ja suolaterapialaite yhdessä.

Saatavuus 110 kpl
Tuotenumero 6430035882175

*** JOULUN ENNAKKOTILAUKSET ON TÄYNNÄ ***

Laite toimitetaan tammikuun 2021 aikana. Jos tilauksesi sisältää muitakin tuotteita, lähetämme ne samassa paketissa diffuuserin kanssa.

Laitteella on ilmainen toimitus Suomessa.

*****

Suola-aroma diffuuserit on kehitetty kestämään erityisesti suolan käyttöä, jota tavalliset diffuuserit eivät kestä. Laitteet ovat helppokäyttöisiä; säiliöön lisätään vain vesi, eteerinen öljy ja vuorisuola. Haluttu käyttöaika valitaan ajastimella. Laitteet on varustettu led-valolla, josta on valittavissa 7 eri värisävyä. Salt Aroom diffuuserit ovat käytössä erittäin hiljaisia. 

Laitteessa käytetään 100 % luonnollista eteeristä öljyä ja aitoa vuorisuolaa. 
Suosittelemme käyttämään laitteessa puhdasta valkoista Himalajan vuorisuolaa. Voit tilata valkoista Himalajan kristallisuolaa täältä: Valkoinen kristallisuola

Malli: Aura

Teho: 12W
Vesisäiliön tilavuus: 300 ml

Ajastin: 1h/3h/6h/Päällä
Automaattinen virrankatkaisu säiliön ollessa tyhjä

Led-valo: Valittavissa seitsemän eri väriä
Säädettävä sumun määrä

Laite riittää 25-35 neliön tilaan
Laitteen koko: 168,5 mm x 120,5 mm
Virtajohdon pituus: 150 cm
Takuu: 12 kk

*******

Salt Aroom suola-aroma diffuuseri käyttää ultraääniaaltoja haihduttamaan vettä, suolaa sekä eteerisiä öljyjä tuottaen niistä miellyttävän viileää ja tuoksuvaa hienojakoista sumua. Salt Aroom kosteuttaa ihoasi, rentouttaa, vähentää väsymystä, stressiä, parantaa huoneilman laatua ja tekee siitä hyvän tuoksuisen. Helpottaa keuhko- ja hengityselinten ongelmia. 

Eteerisiä öljyjä on käytetty vuosituhansia erilaisiin hoitoihin, erityisesti aromaterapiaan. Ne mm. rauhoittavat, rentouttavat ja piristävät mieltä.

Suolahoitoa voidaan käyttää luonnollisena vaihtoehtona tai täydentävänä hoitomuotona. Sillä ei ole sivuvaikutuksia, ja sen on kliinisissä tutkimuksissa todistettu saavuttavan merkittäviä tuloksia hengityselinsairauksista parantumiseen.

Suola-aroma diffuuserit ovat helppokäyttöisiä; säiliöön lisätään vain vesi, eteerinen öljy ja vuorisuola, jonka jälkeen laite kytketään pistorasiaan ja käynnistetään nappia painamalla. 

SUOLATERAPIASTA ON HYÖTYÄ

Suolaterapia vahvistaa hengitysteiden vastustuskykyä, suojaa flunssalta ja helpottaa oireita hengityselinsairauksissa. Se on erittäin turvallinen hoito kaikenikäisille, myös pienille lapsille ja odottaville äideille. Sillä ei ole yhteysvaikutuksia minkään lääkityksen kanssa. Suolaterapiaa voi käyttää myös lemmikkien hoitamiseen.

Suolaterapiasta on hyötyä kaikille mutta se on erityisen tehokas apu mm. seuraaviin terveys-ongelmiin:

 • astma ja krooninen keuhkoputkentulehdus 
 • keuhkoahtaumatauti (COPD) 
 • kystinen fibroosi 
 • erilaiset krooniset tai akuutit hengityssairaudet 
 • allergiset nuhat
 • nenän tukkoisuus
 • sinuiitti, tonsilliitti, nielutulehdus
 • korvatulehdukset 
 • keuhkokuume 
 • yskä 
 • kuorsaus ja unihäiriöt 
 • ongelmaiho (akne, ekseema, psoriasis) 

*****

Maahantuoja:  Tuisa Oy