Saltair tuplasetti: SaltAir UV ja SaltAir UV mini edulliseen YHTEISHINTAAN!
Saltair tuplasetti: SaltAir UV ja SaltAir UV mini edulliseen YHTEISHINTAAN! Saltair tuplasetti: SaltAir UV ja SaltAir UV mini edulliseen YHTEISHINTAAN! Saltair tuplasetti: SaltAir UV ja SaltAir UV mini edulliseen YHTEISHINTAAN!

Saltair tuplasetti: SaltAir UV ja SaltAir UV mini edulliseen YHTEISHINTAAN!

Saltair
249,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU! Huomaat tulokset jo kahdessa viikossa. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa laitteet veloituksetta kolmen viikon sisällä tilauksesta.

Saatavuus 126 kpl

Laitteilla on ilmainen toimitus Suomessa.
Takuu 12 kk.

Laitteissa on käytettävä puhdasta valkoista Himalajan kristallisuolaa. LAITTEEN TAKUU EI OLE VOIMASSA, MIKÄLI SIINÄ KÄYTETÄÄN JOTAIN MUUTA SUOLAA. Voit tilata valkoista Himalajan kristallisuolaa lisää täältä: Valkoinen kristallisuola
Laitteiden mukana on suola n. 3 kk:n käyttöön.

SaltAir UV -laitteet ovat ultraäänihiukkasten annostelijoita. Ne käyttävät ultraäänivärähtelytekniikkaa muuttaakseen suolaliuoksen alle 5 mikrometrin suolahiukkasiksi, jotka vapautuvat laitteiden kautta ilmaan. Laitteet eivät ole ilmankostuttimia koska ne tuovat vain vähäisen määrän kosteutta sisäilmaan. SaltAir UV -laitteet on varustettu steriloivalla ultraviolettivalolla; tämä auttaa ylläpitämään hygieniaa ja tappaa tai inaktivoi yksiköiden mikro-organismit. Laitteet on myös erittäin helppo puhdistaa ja täyttää uudelleen.

*****
SaltAir UV yö- tai päiväkäyttöön.

Laitteen koko: 168 x 168 x 120 mm
Teho: 12 W
Säiliön koko 0,5 l
Ajastin: 3h/6h/9h/Päällä
UV-valo: Valittavissa kaksi eri säätöä
Automaattinen virrankatkaisu

Laite on helppokäyttöinen. Kytke se pistorasiaan esimerkiksi yön ajaksi. Se on erittäin hiljainen! Sijoita laite lähelle sänkyä saadaksesi parhaan vaikutuksen.

*******

SaltAir UV mini on tarkoitettu toimisto- ja päiväkäyttöön.

Tässä laitteessa voit käyttää puhtaan valkoisen Himalajan kristallisuolan lisäksi myös 100 % luonnollista eteeristä öljyä.

Laitteen koko: 75 x 75 x 125 mm
Teho: USB 5V 1A
Säiliön koko: 70 ml
Ajastin: 30/60/120/180 min
Automaattinen virrankatkaisu

SUOLA- JA AROMATERAPIA YHDESSÄ YKSIKÖSSÄ!!!

Monilla luonnollisilla eteerisillä öljyillä on parantavia vaikutuksia. Yhdessä suola-aerosolin kanssa ne nopeuttavat liman puhdistumista, rauhoittavat limakalvoja ja avaavat hengitysteitä. Huom! Emme toimita eteerisiä öljyjä!

Laite on helppokäyttöinen. Kytke se pistorasiaan tai tietokoneeseen. Laite on erittäin hiljainen! Sijoita se esim. toimistopöydälle saadaksesi parhaan vaikutuksen.

*******

Huoneilmasta hengitettävät suolahiukkaset tunkeutuvat syvälle keuhkoihin aina keuhkorakkuloihin asti, puhdistaen limaa, tappaen bakteereja, vähentäen tulehduksia ja kosteuttaen hengitysteitä. Suola-aerosoleilla on erittäin hyvät vaikutukset myös sisäilman puhdistukseen suolan bakteereja tuhoavan ominaisuuden vuoksi ja koska suola sisältää runsaasti negatiivisia ioneja, jotka tarttuvat positiivisesti varautuneeseen huonepölyyn, bakteereihin ja viruksiin.

SaltAir UV -laitteilla on saatu hyviä hoitotuloksia kroonisiin hengityselinsairauksiin ja hengityselinsairauksien ennaltaehkäisyyn terveillä ihmisillä. Ne auttavat hengitysteiden tulehduksiin puhdistamalla niitä ja puhdistamalla hengitettävää huoneilmaa. Ne myös estävät hengityselinsairauksia, suojaavat flunssalta ja vilustumiselta säilyttäen hengitystiet hygieenisinä. Ne lisäävät vastustuskykyä limakalvon infektioita ja allergeeneja vastaan. 

Suolaterapia on erittäin turvallinen hoito kaikenikäisille, myös imeväisille ja raskaana oleville naisille. Sillä ei ole yhteisvaikutuksia minkään lääkityksen kanssa. Laitetta voidaan käyttää myös lemmikkien hengityselinten ongelmiin. Saltair käyttää vain luonnollista kristallisuolaa, joka on käsittelemätöntä eikä sisällä kemikaaleja. 

Miksi valita suolaterapia?

Useimmat hengitysteiden sairauksiin määrättävät lääkkeet vain lievittävät oireita. Monilla lääkkeillä on myös merkittäviä haittavaikutuksia, erityisesti niillä jotka sisältävät kortikosteroideja.

Suolahoitoa voidaan käyttää luonnollisena vaihtoehtona tai täydentävänä hoitomuotona. Siinä ei ole sivuvaikutuksia, ja sen on kliinisissä tutkimuksissa todistettu saavuttavan merkittäviä tuloksia hengityselinsairauksista parantumiseen.

Mitä kliinisissä tutkimuksissa on todettu?

- Yli 50%: lla potilaista antibioottien tarve väheni ja 65% astmaatikoista väheni kortikosteroidien tarve.

- IgE-pitoisuuksien väheneminen potilailla, joilla allerginen astma

- Astmakohtauksien määrä ja hengenahdistus vähenivät merkittävästi

- Parantaa unen laatua ja hyödyllisiä vaikutuksia kuorsaukseen, auttaa puhdistamaan ja laajentamaan hengitysteitä

- Parantaa potilaiden elämänlaatua ja vähentää vuotuista sairaalahoidon tarvetta

- Ei aiheuta riskejä ja eikä sivuvaikutuksia

- Hyödyllisiä vaikutuksia hoidettaessa kroonisia hengityselinsairauksia

Suolaterapian erityiset vaikutukset ovat:

* Limaa irrottava (avustaa liian liman poistamisessa)

* Antibakteerinen

* Estää tulehduksia

* hengitysteiden limakalvojen vastustuskykyä parantava

Myönteisiä vaikutuksia

Suolahoidolla on myönteisiä vaikutuksia seuraaviin terveysongelmiin:

• Astma ja krooninen keuhkoputkentulehdus

• Keuhkoahtaumatauti (COPD)

• kystinen fibroosi

• Erilaiset krooniset tai akuutit hengityssairaudet

• Allergiset nuhat (heinänuha)

• Sinuiitti, tonsilliitti, nielutulehdus

• Korvatulehdus (välikorvatulehdus)

• Relapsoiva keuhkokuume

• Tupakkayskä / krooninen yskä

• Kuorsaus ja unihäiriöt – auttaa nukkumaan paremmin avaamalla hengitystiet

• Tuottaa rentouttavan vaikutuksen hermostoon suolan negatiiviset ionien avulla

• Stimuloi hengitysteiden suojamekanismeja ja lisää limakalvon vastustuskykyä infektioita vastaan

• Karkottaa limaa ja muita allergeeneja

• ongelmaiho (akne, ekseema, psoriasis)

• Parantaa sisäilman laadun negatiivisesti varautuneiden suolahiukkasten avulla, jotka tuhoavat sisäilman positiivisesti varautuneita hiukkasia joita ovat esimerkiksi tupakansavu, saasteet, huonot hajut, home ja bakteerit

*****

ASIAKASPALAUTTEITA:

Anneli Pöntinen, Ristiina: "Sairastuin pari vuotta sitten vakavasti astmaan. Pahimmissa kohtauksissa minut kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Astman vuoksi alkoi jatkuva sairastelun ja poskiontelotulehduksien kierre. Viisi kertaa on jouduttu jopa punkteeraamaan edellisen talven ja kevättalven aikana." Vuoden 2017 syksyllä Anneli törmäsi I Love Me-messuilla Tuisan osastolla Saltair-laitteeseen ja päätti ostaa laitteen testiin. ”Olin valmis tekemään tai kokeilemaan mitä tahansa saadakseni jatkuvat sairastelut loppumaan.” Kuten monet muutkin asiakkaamme, sai Anneli todeta ilokseen, että laite todella toimii. Sairastelu loppui kuin seinään. ”Koko viime talvena ei ole tullut ainuttakaan infektiota, eikä myöskään flunssaa. Olen niin tyytyväinen tähän laitteeseen. Nyt olen voinut urheilla ja liikkua vapaasti. Olen täysin vakuuttunut, että se on Saltair-laitteen ansiota.” 

Anne Kostiainen: "Sairastan astmaa ja mm. lymfaproliferatiivista tautia. Keväisin astman oireet vaikeutuivat; useita antibioottikuureja ja kortisonitabletteja astman ja hengitysteiden tulehdukseen. Elämäni muuttui täysin kun sain joululahjaksi SaltAir-laitteen. Sen jälkeen - eli 7 kuukauteen - minulla ei ole ollut yhtään hengitystietulehdusta, ei antibiootteja eikä kortisonitabletteja ja astmalääkitystäkin olen voinut vähentää. SaltAir-laite on yöpöydälläni öisin toiminnassa ja kevään katupölyn aikaan myös päivisin. Voin lämpimästi suositella tätä laitetta kaikille astmaatikoille ja allergisille. Astmaan perehtynyt lääkärinikin innostui laitteesta, kun kerroin kokemuksiani. Kiitos mahtavasta SaltAir-laitteesta!"

Jonna Valkeinen: "Meillä on ollut nyt aivan tasan vuoden käytössä suolaterapialaite Saltair. Se tuo makuuhuoneeseen mikroskooppisen pieniä leijailevia suolahiukkaisia, joita me yön aikana nukkuessamme hengitellään. Oon kärsinyt infektioastmasta n. 3-vuotiaasta alkaen, käytän säännöllisesti allergialääkkeitä ja pitkin vuotta astmapiippuja. Varsinkin flunssassa on ihan kauheaa olla, henki ei kulje moneen päivään yhtään ja nenän limakalvot & keuhkoputket turpoaa niin kovasti et tuntuu kuin tukehtuisi. Tutustuin tähän täysin äänettömään ja huomaamattomaan suolaterapialaitteeseen viime vuonna I Love Me -messuilla, Tuisa Oy:n pisteellä ja sain sen testiin. Nyt vuoden jälkeen täytyy sanoa, että oon oikeesti todella hämmästynyt. En rehellisesti uskonut laitteen tuovan sen suurempia muutoksia elämääni, MUTTA... Mä en joutunut viime kesänä käyttää YHTÄKÄÄN allergiatablettia!!
Mun infektioastma on lieventyny tosi paljon, mun on paljon helpompi hengittää ja kaikenmaailman yskät on vähentyneet. Kipeänä ollessa limakalvot ei turpoa enää yhtään niin paljon kuin aiemmin. Koko kodin ilma tuntuu puhtaammalta ja tuoksuu terveeltä. Mun ihokin on paremmassa kunnossa kuin koskaan ja unen laatu on parantunut niin mulla, että avopuolisonillakin! Laite hoitaa siis mua ja kaikkia meidän perheen jäseniä öisin ilman, että huomataan mitään ja puhdistaa kehoa ja kodin ilmaa. Ja huom! terapialaitetta voidaan käyttää myös lemmikeillekin. Saltairilla on hurrrjan paljon eri vaikutuksia erilaisiin ongelmiin aina kroonisista hengitysvaivoista akneen, uniongelmiin ja kuorsaamiseen."

E.K: "Olen 74-vuotias mies. Sain astmadiagnoosin noin 20 vuotta sitten. Olen kokeillut "kaikkia mahdollisia" keinoja oloni helpottamiseksi (nenäkannu, suolahuone, suolapiippu), mutta vasta Saltair-laite antoi selvästi tuntuvan hyödyn. Hengitysteiden limakalvojen tilanne parani pysyvästi muutaman päivän käytön jälkeen."

*****

SALTAIR UV MINI -SUOLATERAPIALAITTEEN KÄYTTÖOHJEET (PDF)
SALTAIR UV -SUOLATERAPIALAITTEEN KÄYTTÖOHJEET (PDF)

Maahantuoja:  Tuisa Oy

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet