Salin plus -suolaterapialaite
Salin plus -suolaterapialaite Salin plus -suolaterapialaite Salin plus -suolaterapialaite

Salin plus -suolaterapialaite

178,20 €
198,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU! Huomaat tulokset jo kahdessa viikossa. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa laitteen veloituksetta kolmen viikon sisällä tilauksesta.

Saatavuus 274 kpl
Tuotenumero 6430035882113

LAITTEELLA ON ILMAINEN TOIMITUS SUOMESSA!

Salin on maailman ensimmäinen, 100% luonnollinen, helposti siirrettävä, huoltovapaa kuivasuolahoitolaite, joka auttaa sinua hengittämään helpommin sekä tuo selkeää helpotusta mm. keuhko- ja hengityselinten ongelmiin.

Salin plus -suolaterapialaite riittää jopa 60 neliön tilaan.

* Palkittu ja kliinisesti testattu
* Hiljainen
* Huoltovapaa
* 100% luonnollinen
* Turvallinen
* Ei aiheuta korroosiota ympäristölle

Salin plus vapauttaa pieniä terapeuttisia suolahiukkasia huoneilmaan. Laitteessa oleva filtteri on varustettu natriumjodidilla ja sen käyttö vastaa suolahuoneessa oleskelemista.
Tämä kevyt, kannettava ja energiatehokas laite sisältää tehokkaan G4-esisuodattimen, joka poistaa 98% ilmassa olevista epäpuhtauksista, mukaan lukien homeen itiöt ja bakteerit. Laite puhdistaa huoneilmaa nukkuessasi. Salin plus -laitteen on todettu olevan erittäin hyödyllinen myös henkilöille, joilla ei ole hengitysterveydellisiä ongelmia mutta haluavat nukkua paremmin, vähentää kuorsaamista ja parantaa immuunijärjestelmäänsä. Laite vähentää myös tupakan hajua sekä muita epämukavia tuoksuja huoneesta.

MIKSI VALITA SUOLATERAPIA?

Huoneilmasta hengitettävät suolahiukkaset tunkeutuvat syvälle keuhkoihin aina keuhkorakkuloihin asti, puhdistaen limaa, tappaen bakteereja, vähentäen tulehduksia ja kosteuttaen hengitysteitä. Suola-aerosoleilla on erittäin hyvät vaikutukset myös sisäilman puhdistukseen suolan bakteereja tuhoavan ominaisuuden vuoksi ja koska suola sisältää runsaasti negatiivisia ioneja, jotka tarttuvat positiivisesti varautuneeseen huonepölyyn, bakteereihin ja viruksiin.

Salin plus auttaa hengitysteiden tulehduksiin puhdistamalla niitä ja puhdistamalla hengitettävää huoneilmaa. Se myös estää hengityselinsairauksia, suojaa flunssalta ja vilustumiselta säilyttäen hengitystiet hygieenisinä. Se lisää vastustuskykyä limakalvon infektioita ja allergeeneja vastaan. 

Se on erittäin turvallinen hoito kaikenikäisille, myös imeväisille ja raskaana oleville naisille. Sillä ei ole yhteisvaikutuksia minkään lääkityksen kanssa. Laitetta voidaan käyttää myös lemmikkien hengityselinten ongelmiin.

Laite on helppokäyttöinen. Kytke se pistorasiaan esimerkiksi yön ajaksi. Sen hiljainen ääni ei häiritse yöuntasi.

Useimmat hengitysteiden sairauksiin määrättävät lääkkeet vain lievittävät oireita. Monilla lääkkeillä on myös merkittäviä haittavaikutuksia, erityisesti niillä jotka sisältävät kortikosteroideja.

Suolahoitoa voidaan käyttää luonnollisena vaihtoehtona tai täydentävänä hoitomuotona. Siinä ei ole sivuvaikutuksia, ja sen on kliinisissä tutkimuksissa todistettu saavuttavan merkittäviä tuloksia hengityselinsairauksista parantumiseen.

Salin -suolaterapialaitteen on todettu olevan erittäin tehokas apu mikäli sinulla on todettu jokin seuraavista vaivoista:
* Astma
* Keuhkokuume
* COPD (keuhkoahtauma)
* Kystinen fibroosi
* Bronkiitti (keuhkoputken tulehdus)
* Uniapnea
* Allergiat / Heinänuha
* Kuorsaus
* Sinuiitti (mm. poski-ja otsaontelotulehdus)
* Kylmä ja flunssa
* Korvatulehdukset
* Post Nasal Drip (nenän tukkoisuus)    

LAITTEEN KÄYTTÖ:
* Salin plus riittää n. 60 neliön huoneelle, filtterin vaihtoväli on 4-6 kk riippuen käytön tiheydestä.
* Suositeltu käyttöaika on 8-10 h/pv jolloin filtteri riittää noin 4-6 kk. Voit säätää laitteen päivittäistä käyttöaikaa mukana tulevalla ajastimella.
* Varastointi -10 - +40 asteessa max 70 RH suhteellinenkosteus.
* Mikäli et käytä laitetta yli kuukauteen niin on suositeltavaa, että filtteri irroitetaan ja laitetaan esim. Minigrip-pussiin, joka on toimitettu filtterin mukana.

FILTTERIN VAIHTO:
* Filtterin vaihto tapahtuu avaamalla laitteen pohjassa oleva etupaneelin lukitus, jonka jälkeen filtterin saa irroitettua koneesta vähän ravistelemalla filtterin ollessa alaspäin.
* Filtterin asennus suunta (nuoli osoittaa ilman puhallus-suunnan), valmistus sarja ( LOT: xxx) sekä viimeinen käyttöaika (v / kk) on merkitty jokaiseen filtteriin erikseen.

TEKNISIÄ TIETOJA:
* Laitteella on 24 kk takuu joka ei korvaa sen rikkomista tai mikäli laitteen ulkokuori on rikkoutunut tai virheellisen käytön aiheutuksesta (esim. virheellinen muuntajan käyttö).
* Laitteen mitat 181 x 160 x 235 mm
* Paino filtterillä n. 1,65 Kg
* Laitteen käyttövirta on 6-12v DC 10 W (puhaltimen nopeutta säädetään pyörittämällä takana olevaa nuppia), ääniteho 50dB.

Salin plus -laitteella on Valviran hyväksyntä lääkinnälliseksi laitteeksi.  

TUNNUSTUKSET JA PALKINNOT:
* Registered by Romanian Ministry of Health.
* Medical device, class I, conform MDD 93/42/CEE
* Manufacturer with the system of quality management certificate ISO 9001:2015 and ISO 13485: 2012.
* Silver Medal Award at Salon Internationat des Inventions, Geneva, 2002.
* Gold Medal Award at World Exhibition of Innovation, Research and New Technology- EUREKA, Brussels, 2002
* Published on docguide.com further to the selection at the 24th European Congress for Cystic Fibrosis, Vienna, 2001.

Salin plus käyttöohjeet liitteet -välilehdellä.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-10%
Uusi
Salin S2 -suolaterapialaite
142,20 € 158,00 €