ROCK Body spray Crystal 118 ml
ROCK Body spray Crystal 118 ml

ROCK Body spray Crystal 118 ml

Crystal
10,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Luontaisesti hajustettu Sen lisäksi, että Crystal Rock -deodorantti puhdistavaa ja hoitaa ihoasi, se jättää ihon miellyttävän, aisteja hivelevän tuoksuiseksi.

Saatavuus 991 kpl
Tuotenumero 086449772524

Kuten Crystal Body -deodorantti, Crystal essence-deodorantit ovat 100 % luonnontuotteita; niiden valmistukseen on käytetty luonnollisen mineraalisuolan lisäksi luonnon omia eteerisiä öljyjä ja uutteita.
Inki: AQUA/EAU/WATER, CAPRYLYL-CAPRYL GLUCOSIDE, POTASSIUM ALUM, FRAGRANCE/PARFUM*, SODIUM BICARBONATE, BENZOIC ACID, ZINC GLUCONATE.
*Tuoksut 100% luontaisia.

Crystal Body –deodorantti estää hienhajua koko päivän luonnollisella tavalla ilman haitallisia kemikaaleja, eikä jätä vaatteille valkeita laikkuja.

Crystal Body -deodorantti on tehty 100 % luonnollisesta mineraalisuolasta, ja sen avulla tunnet olosi raikkaaksi koko päivän.

Crystal Body -deodorantit ovat allergiatestattu sekä ihotautilääkärin testaama ja suosittelema. Sopii sekä miehille että naisille.

Crystal Body -deodorantti on arvostettu ja palkittu sarja Amerikasta. Nyt tätä alkuperäistä mineraalisuola deodoranttia voit ostaa myös Suomesta.

  • Amerikan syöpäsäätiöt suosittelee.
  • Ei testattu eläimillä.