Zey Teen oliiviöljy-suihkugeeli 400 ml
Zey Teen oliiviöljy-suihkugeeli 400 ml

Zey Teen oliiviöljy-suihkugeeli 400 ml

12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Zey Teen -suihkugeeli on 100% oliivöljypohjainen korkealaatuinen saippua. Se samalla hoitaa ihoa ja tekee ihosta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen.

Saatavuus 998 kpl
Tuotenumero 8697439056832

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. 

Sopii herkälle ja ongelmaihoille. Raikkaan puhdas tuoksu luontaisista eteerisistä öljyistä.
Ingredients: Aqua, Potassium Olivate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Coconut Acid, Triedthanolamine, Propylene Glycol, Citric Acid, Hydrogenatede Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Leithin, Parfum, Eugenol, Hydroxycitronella, Isoeugenol, Alpha-Amyl Cinnamic Aldehyde, Alpha-Hexyl Cinnamic Aldehyde, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Methyl lonone Mixed Isomers, Alpha-Methyl-1, 3-Benzodioxole-5-Propionaldehyde, Coco-Glucoside, Edta, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolinone.

Zey Teen -oliivisaippuat valmistaja Korkut on tunnettu korkealaatuisista oliiviöljysaippuoistaan. Raaka-aineet valitaan huolella ja valmistus tehdään perinteitä vaalien. Saippuoissa käytetään 100 % puhdasta oliiviöljyä. Saippua sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Zey Teen oliiviöljysaippuat ovat myös pehmeä apu erilaisiin iho-ongelmiin. Saippuoissa on raikkaat luontaiset tuoksut.

Arvostelut 0 arvostelua