Zey Teen oliiviöljy-suihkugeeli 400 ml
Zey Teen oliiviöljy-suihkugeeli 400 ml

Zey Teen oliiviöljy-suihkugeeli 400 ml

12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Zey Teen -suihkugeeli on 100% oliivöljypohjainen korkealaatuinen saippua. Se samalla hoitaa ihoa ja tekee ihosta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen.

Saatavuus 5 kpl
Tuotenumero 8697439056832

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. 

Sopii herkälle ja ongelmaihoille. Raikkaan puhdas tuoksu luontaisista eteerisistä öljyistä.
Ingredients: Aqua, Potassium Olivate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Coconut Acid, Triedthanolamine, Propylene Glycol, Citric Acid, Hydrogenatede Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Leithin, Parfum, Eugenol, Hydroxycitronella, Isoeugenol, Alpha-Amyl Cinnamic Aldehyde, Alpha-Hexyl Cinnamic Aldehyde, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Methyl lonone Mixed Isomers, Alpha-Methyl-1, 3-Benzodioxole-5-Propionaldehyde, Coco-Glucoside, Edta, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolinone.

Zey Teen -oliivisaippuat valmistaja Korkut on tunnettu korkealaatuisista oliiviöljysaippuoistaan. Raaka-aineet valitaan huolella ja valmistus tehdään perinteitä vaalien. Saippuoissa käytetään 100 % puhdasta oliiviöljyä. Saippua sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Zey Teen oliiviöljysaippuat ovat myös pehmeä apu erilaisiin iho-ongelmiin. Saippuoissa on raikkaat luontaiset tuoksut.