Zey Teen oliiviöljy-shampoo 400 ml
Zey Teen oliiviöljy-shampoo 400 ml

Zey Teen oliiviöljy-shampoo 400 ml

12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

32,25 €/l. Zey Teen -oliiviöljyshampoo on 100% oliivöljypohjainen korkealaatuinen shampoo. Se samalla hoitaa hiuksia ja tekee hiuksista pehmeän ja miellyttävän

Saatavuus 974 kpl
Tuotenumero 8697439056825

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. 

Sopii myös herkälle päänahalle.
Ingredients: Aqua, Potassium Olivate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Sodium Laureth Sulfate, Coconut Acid, Triethanolamine, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Parfum, Eugenol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Alpha-Amyl Cinnamid Aldehyde, Alpha-Hexyl Cinnamic Aldehyde, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Edtha, Decyl Glucoside, Dicaprylyl Ether, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Methylchloroisothiazolinone and Methylisothiazolinone.

Zey Teen -oliivisaippuat valmistaja Korkut on tunnettu korkealaatuisista oliiviöljysaippuoistaan. Raaka-aineet valitaan huolella ja valmistus tehdään perinteitä vaalien. Saippuoissa käytetään 100 % puhdasta oliiviöljyä. Saippua sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Zey Teen oliiviöljysaippuat ovat myös pehmeä apu erilaisiin iho-ongelmiin. Saippuoissa on raikkaat luontaiset tuoksut.