Gelee Royale Activity 1000 -kapselit (60 kapselia)
Gelee Royale Activity 1000 -kapselit (60 kapselia)

Gelee Royale Activity 1000 -kapselit (60 kapselia)

29,90 €
Sisältää alv. 14 %

Kuningatarmehiläisen ravintomehuvalmiste. Elinvoimaa ja vireyttä Gelee Royale -kapseleista!

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Sisältää: 60 kapselia 0,50 €/kpl
73,6 grammaa 406,25 €/kg

GELÉE ROYALE eli kuningatarhyytelö (engl. royal jelly) on työmehiläisten erittämää hyvin erikoista ja ravintorikasta ainetta, jolla mehiläistoukkia ruokitaan kolmen ensimmäisen päivän ajan. Sen jälkeen ne saavat pääasiassa mehiläisleipää eli pergaa, joka on maitohappokäynyttä siitepölyä. Näistä toukista kuoriutuu hedelmättömiä työmehiläisiä. 

Toukasta, jonka ruokintaa jatketaan pelkästään gelée royalella, kehittyy kuningatar, ja kuningatarhyytelö on ravintona koko sen elämän ajan. Medellä, siitepölyllä ja hunajalla elävien työmehiläisten elinaika on vain joitakin viikkoja tai kuukausia, kun taas kuningatar voi elää muutaman vuoden ja munia joka päivä sadoittain munia.

Hyvin hoidettu mehiläispesä voi tuottaa päivässä pari kolme grammaa tätä arvokasta kuningatarhyytelöä. Aboa Medican Royale Activity 1000 sisältää yhdessä kapselissa 1 grammaa vastaavan määrän lyofilisoitua eli kylmäkuivattua gelée royalea. Se on puhdas luonnontuote, josta vain vesi on poistettu, ja se on yhteensopiva minkä tahansa muun ravintolisän tai luontaishoidon kanssa.

Ainesosat: Auringonkukkaöljy, lyofilisoitu kuningatarhyytelö (Gelée Royale) 3:1, liivate (naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), osittain hydrolysoitu soijaöljy, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), soijalesitiini, hydrolysoitu soijaöljy.

Annostus: 1 kapseli päivässä nesteen kera
Säilytys: kuivassa ja viileässä huoneenlämmössä

‍‍Sisältää /1 kaps.:
Gelée royale lyof. 3:1 ....................... 333,33 mg
- vastaa tuoretta kuningatarhyytelöä 1000 mg

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 

Valmistuttaja ja myynti Suomessa: Aboa Medica Oy, Raisio