Olivos nestemäinen kookos & sheavoi oliiviöljysaippua 450 ml
Olivos nestemäinen kookos & sheavoi oliiviöljysaippua 450 ml Olivos nestemäinen kookos & sheavoi oliiviöljysaippua 450 ml

Olivos nestemäinen kookos & sheavoi oliiviöljysaippua 450 ml

Olivos
14,30 €
Sisältää alv. 24 %

31,78 €/l. Sisältää 100 % ekstra-neitsytoliiviöljyä. Sopii kaikille ihotyypeille vartalon, kasvojen ja käsien pesuun, myös herkälle ja ongelmaiholle.

Saatavuus 487 kpl
Tuotenumero 8681917311315

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. Sheavoin ja kookoksen tuoksu tuo kylpyhuoneeseesi ihastuttavaa trooppisten saarten tunnelmaa.

Olivos sheavoi & kookos oliiviöljysaippua sopii kaikille ihotyypeille vartalon, kasvojen ja käsien pesuun. Se sopii myös herkälle ja ongelmaiholle.

* EI SULFAATTEJA!
* EI PARABEENEJA!

Sheavoi & kookos oliiviöljy nestesaippua on 100 % oliiviöljypohjainen, korkealaatuinen saippua. Sen hellävarainen koostumus hoitaa ihoa ja tekee siitä silkinpehmeän. 

Kookos suojaa ihosoluja ja sheavoin ravitseva ominaisuus kosteuttaa sekä antaa iholle pehmeyttä. Saippua sisältää upeita kosteuttavia, kiinteyttäviä ja ihoa pehmentäviä ominaisuuksia, joita tehostavat 100% ekstra-neitsytoliiviöljy. Huomaat jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien, että ihosi tuntuu pehmeämmältä.

Saippua sopii erinomaisesti myös päivittäiseen meikinpoistoon sekä pehmeäksi avuksi iho-ongelmien hoitoon.

Kätevä pumppupullo.

Ingredients: Aqua, Potassium Olivate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Coconut Acid, Parfum, Lauryl Glucoside, Propylene Glycol (<0,7%), Triethanolamine (<0,7%), Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin (<0,0001%), Coco-Glucoside, Edta (<0,18%), Benzyl Alcohol (<0,022%), Methylchloroisothiazoline and Methylisothiazolinone (<0,0009%).

  • 98-99% luonnonmukainen tuote 
  • Ei ole testattu eläimillä
  • Ei sisällä palmuöljyä
  • Vegaani
  • Ei sisällä synteettistä hajustetta

*****

Olivos -oliivisaippuoiden valmistaja Korkut on tunnettu korkealaatuisista oliiviöljysaippuoistaan. Raaka-aineet valitaan huolella ja valmistus tehdään perinteitä vaalien. Saippuoissa käytetään 100 % puhdasta oliiviöljyä. Oliiviöljysaippuat ovat myös pehmeä apu erilaisiin iho-ongelmiin. Saippuoissa on raikkaat luontaiset tuoksut.