Kaste® luonnolliset kodin puhdistussuihkeet 3 kpl:n tarjoussetti
Kaste® luonnolliset kodin puhdistussuihkeet 3 kpl:n tarjoussetti Kaste® luonnolliset kodin puhdistussuihkeet 3 kpl:n tarjoussetti

Kaste® luonnolliset kodin puhdistussuihkeet 3 kpl:n tarjoussetti

Kaste®
29,90 €
35,70 €
Sisältää alv. 24 %

Tehokasta puhtautta ja puhtia siivoukseen 99% luonnollisilla ainesosilla. Valmistettu Suomessa.

Saatavuus 377 kpl

17,93 €/l.

Sisältää:
* Keittiön puhdistussuihkeen 500 ml
* Saniteettitilojen puhdistussuihkeen 500 ml
* Yleispuhdistussuihkeen 500 ml

"PUHDASTA LUONNON VOIMALLA."

*****
Kaste yleispuhdistussuihkeen (500 ml) pinta-aktiiviset aineet poistavat rasvan ja lian kaikilta vesipesua kestäviltä pinnoilta jättäen kodin raikkaaksi ja puhtaaksi.

Tuoksu: raikas appelsiininkukka ja sitruunaruoho

KÄYTTÖOHJE: Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi pinta puhtaaksi. Huuhtele tai pyyhi pinta vielä lopuksi kostealla liinalla puhtaaksi. Säilytä lasten ulottumattomissa.
VAROITUKSET: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Kokeile tuotetta ensin huomaamattomaan kohtaan. Huuhdellaan tai pyyhitään kostealla liinalla.        

SISÄLTÄÄ/INNEHÅLLER: < 5 % ionittomia tensidejä, hajustetta, Benzyl Alcohol, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Leaf Oil, Citral, Linalool. 

pH n. / ca. 6,5. 

Ainesosista luonnollisia / Naturlig / Natural: 98,95%.                                                        

*****

Kaste keittiön puhdistussuihkeen (500 ml) pinta-aktiiviset aineet poistavat rasvan ja lian pesun kestäviltä pinnoilta, mm. tiskialtaasta, kodinkoneista ja liedeltä (teräs ja keramiikka), jättäen keittiön raikkaaksi ja puhtaaksi. 

Tuoksu: raikkaan omenainen           

KÄYTTÖOHJE: Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi pinta puhtaaksi. Huuhtele tai pyyhi pinta vielä lopuksi kostealla liinalla puhtaaksi. Säilytä lasten ulottumattomissa.
VAROITUKSET: Ärsyttää ihoa. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Suositellaan suojakäsineiden käyttöä. Tuote ei sovellu alumiinille, messingille, kuparille, marmorille tai öljytylle tai käsittelemättömälle puulle. Tuote voi vahingoittaa joitakin maalattuja tai lakattuja pintoja. Kokeile tuotetta ensin huomaamattomaan kohtaan. Huuhdeltava tai pyyhittävä kostealla liinalla.     

SISÄLTÄÄ/INNEHÅLLER: 5–15 % ionittomia tensidejä, hajustetta, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. 

pH n. / ca. 9. 

Ainesosista luonnollisia / Naturlig / Natural: 98,9%.                                                        

*****

Kaste saniteettitilojen puhdistussuihkeen (500 ml) pinta-aktiiviset aineet poistavat rasvan ja lian vesipesua kestäviltä pinnoilta, mm. lavuaareista, seiniltä, lattioilta ja hanoista, jättäen tilan raikkaaksi ja puhtaaksi.

Tuoksu: raikas aurinkoinen kukka

KÄYTTÖOHJE: Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi tai hankaa pinta puhtaaksi. Huuhtele tai pyyhi pinta vielä lopuksi kostealla liinalla puhtaaksi. Kastele laattasaumat vedellä ennen käsittelyä. Säilytä lasten ulottumattomissa.
VAROITUKSET: Ärsyttää ihoa. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Suositellaan suojakäsineiden käyttöä. Tuote ei sovellu alumiinille, messingille, kuparille, marmorille tai öljytylle tai käsittelemättömälle puulle. Tuote voi vahingoit- taa kivipintoja, laattojen sauma-aineita ja joitakin maalattuja tai lakattuja pintoja. Kokeile tuotetta ensin huomaamattomaan kohtaan. Huuhdeltava tai pyyhittävä kostealla liinalla.                        

SISÄLTÄÄ/INNEHÅLLER: < 5 % ionittomia tensidejä, hajustetta, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate. 

pH n. / ca. 3,5.

Ainesosista luonnollisia / Naturlig / Natural: 99,25%.              

*****

Näitä tyylikkäitä suihkepulloja ei tarvitse piilottaa siivousten välillä kaappiin!                              

Valmistettu Suomessa.

*****

Asiakkaiden siivouskuvia ennen/jälkeen

Kylpyhuoneen puhdistussuihke:

Keittiön puhdistussuihke:


Siivoussuihkeet testissä, katso videot: