Kaste® keittiön luonnollisen tehokas puhdistussuihke 500 ml
Kaste® keittiön luonnollisen tehokas puhdistussuihke 500 ml Kaste® keittiön luonnollisen tehokas puhdistussuihke 500 ml

Kaste® keittiön luonnollisen tehokas puhdistussuihke 500 ml

Kaste®
11,90 €
Sisältää alv. 24 %

Tehokasta puhtautta ja puhtia keittiön siivoukseen 99% luonnollisilla ainesosilla. Raikkaan omenainen tuoksu. Valmistettu Suomessa.

Saatavuus 934 kpl
Tuotenumero 6430035881925


23,80 €/l.

"PUHDASTA LUONNON VOIMALLA."

Tehokasta puhtautta 99% luonnollisilla ainesosilla. Kaste keittiön puhdistussuihkeen pinta-aktiiviset aineet poistavat rasvan ja lian pesun kestäviltä pinnoilta, mm. tiskialtaasta, kodinkoneista ja liedeltä (teräs ja keramiikka), jättäen keittiön raikkaaksi ja puhtaaksi. 

Tuoksu: raikkaan omenainen           

Tätä tyylikästä suihkepulloa ei tarvitse piilottaa siivousten välillä kaappiin!

KÄYTTÖOHJE: Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi pinta puhtaaksi. Huuhtele tai pyyhi pinta vielä lopuksi kostealla liinalla puhtaaksi. Säilytä lasten ulottumattomissa. 

VAROITUKSET: Ärsyttää ihoa. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Suositellaan suojakäsineiden käyttöä. Tuote ei sovellu alumiinille, messingille, kuparille, marmorille tai öljytylle tai käsittelemättömälle puulle. Tuote voi vahingoittaa joitakin maalattuja tai lakattuja pintoja. Kokeile tuotetta ensin huomaamattomaan kohtaan. Huuhdeltava tai pyyhittävä kostealla liinalla.     

BRUKSANVISNING: Spruta på ytan som ska rengöras och torka ytan ren. Till sist skölj eller torka ytan ren med en fuktig trasa. Förvara utom räckhåll för barn.
VARNINGAR: Irriterar huden. Kan orsaka allergiska hudreaktioner. Användning av skyddshandskar rekommenderas. Produkten är inte lämplig för aluminium, mässing, koppar, marmor eller oljat eller obehandlat trä. Produkten kan skada vissa målade eller lackade ytor. Prova först produkten på en omärkbar plats. Måste sköljas eller torkas av med en fuktig trasa.  

SISÄLTÄÄ/INNEHÅLLER: 5–15 % ionittomia tensidejä, hajustetta, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. 

pH n. / ca. 9. 

Ainesosista luonnollisia / Naturlig / Natural: 98,9%.                                            

Valmistettu Suomessa.


******

Asiakaspalautteita: 

"Paras pesuaine mitä olen tähän mennessä käyttänyt. Tämä saippua on erittäin tehokas rasvan ja vahvojen tahrojen puhdistamiseen. Poisti vanhat tahrat kaappien pinnalta ja liedeltä... Voi myös turvallisesti käyttää pinnoilla, jotka ovat kosketuksissa ruoan kanssa. Saippuan pyyhkimisen jälkeen pinnalla ei ole ylimääräistä hajua, ja jättää mukavan tuoreen vihreän omenan tuoksun."
- Zhixuan Liu

*****

Asiakkaiden siivouskuvia ennen/jälkeen: