Lihakset rennoksi -lahjasetti
Lihakset rennoksi -lahjasetti

Lihakset rennoksi -lahjasetti

32,90 €
36,70 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Ilahduta itseäsi, ystävää tai rakastasi rentouttavalla lahjasetillä.

Saatavuus 292 kpl

Sisältää:
* Farkkukankaisen käsintehdyn suolahaudetyynyn
* Ruusuisen saunasuolan 155 ml
* Hierontakuulan
* Kuu-suolatuikkulyhdyn
* Tuisan paperikassin 

Farkku-kierrätyskankaasta valmistettu suorakaiteen muotoinen suolahaudetyyny. Kaikki tyynyt ovat yksilöitä, joten koko hieman vaihtelee.
Suolahaudetyynyn kierrätysfarkuista valmistetut päälliset on ommeltu Suomessa, sisältö on aitoa Himalajan kristallisuolaa. Käytä kaurahaudetyynyn tapaan kipeytyneille ja särkeville lihaksille.
Koko noin 25 x 15 cm (kaikki tyynyt ovat yksilöitä, joten niiden koko vaihtelee muutaman sentin suuntaan tai toiseen). Lämmitä uunissa 50 asteessa (ei mikroaaltouunissa). Pidä lämmintä tyynytä kipeytyneellä alueella 20 minuuttia. Rentouttaa ja lievittää kipua.
Suolatyynyn käyttöä ei suositella käyttämään lämpimänä reumaan, tulehdusperäisiin kipuihin tai kihtiin.
Suolahaudetyynyä voit käyttää myös kylmähaudetyynynä, jäähdytä silloin tyyny pakastimessa.

Saunasuola on ylellinen hemmottelutuote ihaniin saunahetkiin. Sisältää Himalajan kristalli-tomusuolaa ja ruusujauhoa. Kristallisuolan mineraalipitoinen koostumus hoitaa ja ravitsee ihoa luonnollisesti imeytyessään syvälle ihohuokosiin. Suolalla on puhdistava ja ihoa pehmentävä vaikutus.
Käyttö: Hiero saunasuolaa kosteaan ihoon. Voit tehostaa vaikutusta saunan lämmössä.Ylellinen kuorintaöljy syntyy sekoittamalla ruusuista saunasuolaa oliiviöljyyn tai kookosöljyyn.

Hierontakuula on ihana rentouttava ja terapeuttinen hierontaväline kipeytyneille lihaksille.

Hierotaan pyörittämällä ja painamalla kuulaa kevyesti kipeytyneellä alueella. Voidaan tarvittaessa lämmittää uunissa, tai suolamaljassa jolloin lämpö tehostaa hieronnan vaikutuksia. Kokeile myös jalkapohjahierontaa pyörittelemällä lämpimiä kuulia jalkapohjien alla lattiaa vasten.

Suolalyhdyn korkeus on n. 10 cm. Kristallisuolasta tehdyt lamput ja lyhdyt parantavat lämmetessään sisäilman laatua ja luovat lempeällä valollaan rauhallisen tunnelman.
Sähköiset laitteet kuten tietokoneet, televisiot, radiot ym. vapauttavat ilmaan positiivisia ioneja. Se huonontaa sisäilman laatua aiheuttaen negatiivisia muutoksia fyysiseen ja emotionaaliseen tasoomme. Suolalamppujen ja -lyhtyjen avulla voidaan vaikuttaa ilman ionitasapainoon, sillä ne kehittävät negatiivisia ioneja erityisesti lämmetessään. Negatiivisesti varautuneessa ilmassa on helpompi hengittää ja pölyä ei leijaile niin paljon ilmassa mistä on apua erityisesti astmaatikoille ja allergikoille.