Hyvän mielen kylpyhetki -lahjasetti
Hyvän mielen kylpyhetki -lahjasetti

Hyvän mielen kylpyhetki -lahjasetti

43,90 €
49,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Olivoksen oliiviöljysaippuat on valmistettu 100 % luontaisista raaka-aineista

Saatavuus 298 kpl

Sisältää:
* Olivoksen nestemäisen kollageeni-oliiviöljysaippuan 750 ml
* Olivoksen oliiviöljy kollageeni -palasaippuan 150 g
* Keltaisen värinen Aamu Hamam-kylpypyyhe, koko 100 x 180 cm
* Tuisan paperikassin 

Olivos kollageeni suihkusaippua sisältää 100 % ekstra-neitsytoliiviöljyä. Sopii herkälle ja ongelmaiholle. Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. Kaikille ihotyypeille vartalon, kasvojen ja käsien pesuun. Olivos oliiviöljy nestesaippua on 100% oliiviöljypohjainen korkealaatuinen saippua. Se samalla hoitaa ihoa ja tekee siitä pehmeän sekä miellyttävän tuntuisen.
* EI SULFAATTEJA!
* EI PARABEENEJA!
100 % puhtaista oliiviöljyistä käsintehty Olivos kollageeni-suihkusaippua auttaa puhdistamaan ja nuorentamaan ihoasi. Tässä laadukkaassa saippuassa on käytetty norjalaista kalakollageenia, joka on maailman tehokkainta kollageenia. Kollageeni suihkusaippua vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä antaen samalla iholle elinvoimaa. Kollageenin tiedetään ravitsevan ihoa syvältä koska se päästää enemmän happea soluihin. Suihkusaippua kosteuttaa ihoasi tehokkaasti.
Ingredients: Aqua, Potassium Olivate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Coconut Acid, Parfum, Olea Eropaea Fruit Oil, Lauryl Glucoside, Propylene Glycol, Triethanolamine, Citric Acid, Glyceryl Oletae, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Coco-Glucoside, Edta, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Käsintehty Olivos kollageeni oliiviöljy palasaippua tyylikkäässä puuvillapussissa on valmistettu 100% luontaisista raaka-aineista. Sopii herkälle ja ongelmaiholle. Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja.
Käytä vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun.
Ing: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Collagen, Sodium Chloride.
Olivoksen kollageeni palasaippua sisältää kollageenia ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja kosteutta, ja se auttaa ihon pinnan alla olevien solujen uudelleenrakentamisessa. Kollageeni-oliiviöljysaippua hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä. Kollageeni auttaa poistamaan hienoja juonteita ja ryppyjä kasvoilta. Kollageeniuute auttaa rakentamaan vaurioitunutta ihoa uudelleen ja sopii myös aknen arpien poistamiseen.
Kollageenin ominaisuuksia tehostaa puhtain ja laadukkain 100 % ekstra-neitsytoliiviöljy. Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suosituisista vaikutuksista ihonhoidossa. Oliiviöljy poistaa tehokkaasti lian, epäpuhtaudet ja palauttaa ihon luonnollisen tasapainon.

Olivos-saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.

Aamu hamam-pyyhe on ohut, erittäin imukykyinen, nopeasti kuivava ja pieneen tilaan menevä monikäyttöinen liina. Hamam-pyyhkeet on valmistettu kestävänlaatuisesta turkkilaisesta puuvillasta ja ne ovat vastuullista ja turvallista Öko-Tex -tekstiiliä.
Hamam-pyyhe on ohut, erittäin imukykyinen, nopeasti kuivava ja pieneen tilaan menevä monikäyttöinen liina, joka vain paranee käytettäessä.
Tyylikkäässä Aamu hamam-pyyhkeessä on ripustuslenkki ja käsinsolmitut hapsut molemmissa päissä.
Hamam liinaa/pyyhettä käytetään turkkilaisissa kylpylöissä vartalon suojana. Suomessa ja länsimaissa se on tullut suosituksi monikäyttöisyytensä ja sen hienojen ominaisuuksien vuoksi.
Materiaali: 100 % puuvilla