Ruusuinen kylpyhetki -lahjasetti
Ruusuinen kylpyhetki -lahjasetti

Ruusuinen kylpyhetki -lahjasetti

24,90 €
28,70 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Hemmottelutuotteet ihaniin saunahetkiin.

Saatavuus 296 kpl

Sisältää:
* Ruusuinen saunasuolan 155 ml
* Sade ruusu-kylpysuola 300 ml
* Olivos Ruusu & Pioni nestesaippua 500 ml
* Tuisan paperikassin 

Ruusuinen, ylellinen kylpysuola aidosta Himalajan kristalli-tomusuolasta.
Kristallisuolan mineraalipitoinen koostumus hoitaa ja ravitsee ihoa luonnollisesti imeytyessään syvälle ihohuokosiin. Suolalla on puhdistava ja ihoa pehmentävä vaikutus. Käyttö: Hiero saunasuolaa kosteaan ihoon. Voit tehostaa vaikutusta saunan lämmössä.Ylellinen kuorintaöljy syntyy sekoittamalla ruusuista saunasuolaa oliiviöljyyn tai kookosöljyyn.

Ylellinen ja hoitava Sade Ruusu-kristallisuola-kylpysuola sisältää ruusun terälehtiä ja kristallisuolaa.
Ruusuisen ylellinen kylpysuola aidosta Himalajan kristallisuolasta. Suolan puhdistava ja ihoa pehmentävä vaikutus hoitaa ihoa. Ruusu-kylpysuola soveltuu sekä jalkakylpyihin että kokovartalokylpyihin. Ripottele kristallisuolan kiteitä ja ruusun terälehtiä lämpimään kylpyveteen ja anna itsellesi hetki rentoutumista ja lepoa. 

Ruusu & Pioni nestesaippua sisältää 100 % ekstra-neitsytoliiviöljyä. Sopii herkälle ja ongelmaiholle. Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. Kaikille ihotyypeille vartalon, kasvojen ja käsien pesuun. Olivos oliiviöljy nestesaippua on 100% oliiviöljypohjainen korkealaatuinen saippua. Se samalla hoitaa ihoa ja tekee siitä pehmeän sekä miellyttävän tuntuisen.
* EI SULFAATTEJA!
* EI PARABEENEJA!
Olivos nestemäinen oliiviöljysaippua sopii käsien ja vartalon pesun lisäksi erinomaisesti myös meikkien puhdistamiseen kasvoilta. Se tarjoaa tehokkaan ihonpuhdistuksen ja toimii samalla luonnollisena kauneudenhoitajana ikääntymistä vastaan.
Ingredients: Aqua, Potassium Olivate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Coconut Acid, Parfum, Olea Eropaea Fruit Oil, Lauryl Glucoside, Propylene Glycol, Triethanolamine, Citric Acid, Glyceryl Oletae, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Coco-Glucoside, Edta, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Olivos -oliivisaippuan valmistaja Korkut on tunnettu korkealaatuisista oliiviöljysaippuoistaan. Raaka-aineet valitaan huolella ja valmistus tehdään perinteitä vaalien. Saippuoissa käytetään 100 % puhdasta oliiviöljyä. Oliiviöljysaippuat ovat myös pehmeä apu erilaisiin iho-ongelmiin. Saippuoissa on raikkaat luontaiset tuoksut.