Makua pöytään -lahjasetti
Makua pöytään -lahjasetti

Makua pöytään -lahjasetti

34,00 €
40,59 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 14 %

Himalajan kristallisuola maustesetti. Valmistettu Suomessa.

Saatavuus 297 kpl

Sisältää:
* Yrttisuolan 210 g
* Tomaattisuolan 180 g
* Aromisuolan 180 g
* Sitruunapippurisuolan 200 g
* Valkosipulisuolan 220 g
* Hot-shot -suolan 210 g
* Himalajan kristallisuola sirotin 270 g
* Tuisan paperikassin 

Yrttisuola on monipuolinen yleismauste, joka käy erityisen hyvin kasvisruokiin, keittoihin ja salaatteihin. Ainekset: Suola (72%), yrtit (persilja, basilika, liperi, meirami, rosmariini, timjami), glukoosi, sipuli, valkosipuli.

Himalajan tomaattisuola on tuulahdus vuoriston raikkautta ja Välimeren lämpimiä iltoja. Tomaattisuola on erinomaista etenkin italialaistyylisiin ruokiin, patoihin ja keittoihin. Ainekset: Suola (65%), tomaatti, tumma ruokosokeri, perunatärkkelys, basilika, rypsiöljy.

Himalajan aromisuola on mainio yleismauste kaikkeen ruoanlaittoon. Se tuo ruoan ominaismaun pintaan luonnollisella ja rikkaalla tavalla. Ainekset: Suola (67%), glukoosi, perunatärkkelys, soijaproteiinihydrosylaatti, sipuli, hiivauute, valkosipuli, aromit (kurkuma, muskottipähkinä).

Himalajan sitruunapippurisuola on kuin raikas kevään päivä keittiössäsi. Se on oivallista varsinkin kalaruokiin, joiden maun se lempeästi nostaa esiin. Sopii hienosti myös kanaan ja salaatteihin. Ainekset: Suola (59%), mustapippuri, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), sokeri, maissitärkkelys, paprika, sipuli, aromi (sitruuna).Himalajan valkosipulisuola on luonteikkaan aromikas pöytämauste, joka sopii kaikkeen ruoanlaittoon. Ainekset: Suola (77%), valkosipuli, perunatärkkelys.

Himalajan Hot Shot-suolan vahva ja rikas maku syntyy vuoriston raikkaiden mineraalien kohdatessa tummat ja tuliset etelän mausteet. Hot Shot -suola tuo terävyyttä ja luonnetta kaikkeen ruoanlaittoon. Ainekset: suola (65%), mustapippuri, cayenne.

Himalajan kristallisuola korostaa upeasti ruoan makua ja sitä käytetään kuten tavallista suolaa.

*****

Tuisan mausteseoksissa käytetty kristallisuola on puhdasta ja mineraalirikasta luonnonsuolaa. Seoksissa ei ole keinotekoisia lisä- tai säilöntäaineita – vain aitoja luonnontuotteita.

Tuisan laadukas ja puhdas kristallisuola täyttää kaikki EU:n sekä kansainväliset laatuvaatimukset.