Frantsila eteerinen öljy - Appelsiini
Frantsila eteerinen öljy - Appelsiini

Frantsila eteerinen öljy - Appelsiini

8,50 €
Sisältää alv. 24 %

Lämmittää, piristää ja lisää rohkeutta, samalla myös rauhoittaa ja hillitsee stressiä. Eteerinen öljy sopii käytettäväksi Salt Aroom suola-aroma diffuusereissa.

Saatavuus 447 kpl
Tuotenumero 6416384110510

Eteerisessä appelsiiniöljyssä on makean raikas ja hedelmäisen energinen tuoksu. Appelsiiniöljy lämmittää, piristää ja lisää rohkeutta, mutta samalla myös rauhoittaa ja hillitsee stressiä. Appelsiinin eteerinen öljy sisältää runsaasti D-limoneeni -antioksidanttia, joka edistää solujen uusiutumista.

Appelsiinin eteerinen öljy kylmäpuristetaan tuoreen hedelmän kuoresta.

Kaakkois-Aasiasta kotoisin oleva appelsiini mainitaan kiinalaisessa kirjallisuudessa jo vuonna 314 eaa. Appelsiinia onkin viljelty Kiinassa jo tuhansia vuosia. Portugalilaiset kauppiaat toivat 1400-luvulla kauppamatkoiltaan appelsiinin Eurooppaan, ja siihen ihastuttiin välittömästi. Hedelmän alkuperä näkyy myös sen nimessä: sana appelsiini koostuu kirjaimellisesti sanoista omena ja kiina eli kiinan omena.

Pakkauskoko: 10 ml

Käyttöohje: Voit käyttää eteerisiä öljyjä esimerkiksi vartaloöljyn valmistukseen. Lisää mieltymyksesi mukaan muutama tippa eteeristä öljyä ruokalusikalliseen (noin 15 ml) neutraalia ihonhoitoöljyä. Öljyksi soveltuu hyvin esimerkiksi jojoba-öljy. Eteerinen öljy sopii myös tunnelman luomiseksi esimerkiksi tuoksulyhtyyn.

Ainesosat: Citrus sinensis (appelsiini) eteerinen öljy.                                    

Ei eläinkokeita, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.