Allergia- ja flunssakauden luottokumppani suola-aroma diffuuseri (Harmony Wood)
Allergia- ja flunssakauden luottokumppani suola-aroma diffuuseri (Harmony Wood) Allergia- ja flunssakauden luottokumppani suola-aroma diffuuseri (Harmony Wood) Allergia- ja flunssakauden luottokumppani suola-aroma diffuuseri (Harmony Wood) Allergia- ja flunssakauden luottokumppani suola-aroma diffuuseri (Harmony Wood)

Allergia- ja flunssakauden luottokumppani suola-aroma diffuuseri (Harmony Wood)

Salt Aroom
79,00 €
Sisältää alv. 24 %

Salt Aroom suola-aroma diffuuseri on paljon enemmän kuin tavallinen diffuuseri!

Saatavuus 1508 kpl
Tuotenumero 6430035882205

 Laitteella on ilmainen toimitus Suomessa.

*****

Suola-aroma diffuuserit on kehitetty kestämään suolan käyttöä, jota tavalliset diffuuserit eivät kestä. Laitteet ovat helppokäyttöisiä; säiliöön lisätään vain vesi, eteerinen öljy ja vuorisuola (voit lisätä veden joukkoon halutessasi myös vain eteeristä öljyä tai vain vuorisuolaa). Haluttu käyttöaika valitaan ajastimella. Laitteet on varustettu led-valolla, josta on valittavissa 7 eri värisävyä. Salt Aroom diffuuserit ovat käytössä hiljaisia. 

Laitteessa käytetään 100 % luonnollista eteeristä öljyä ja aitoa vuorisuolaa. 
Suosittelemme käyttämään laitteessa puhdasta valkoista Himalajan vuorisuolaa. Voit tilata valkoista Himalajan kristallisuolaa täältä: Valkoinen kristallisuola. Laitteessa voidaan myös käyttää tavallista (ei jodioitua) Himalajan kristallisuolaa, mutta se saattaa pitkäaikaisessa käytössä värjätä säiliötä.

Malli: Harmony Wood

Teho: 12W
Vesisäiliön tilavuus: 300 ml
Ajastin: 1h/3h/6h/Päällä

Automaattinen virrankatkaisu säiliön ollessa tyhjä
Led-valo: Valittavissa seitsemän eri väriä

Laite riittää 25-35 neliön tilaan
Laitteen koko: 170 x 170 mm
Virtajohdon pituus: 150 cm
Takuu: 12 kk 

*****

Lue käyttöohjeet ennen laitteen käyttöönottoa. Huomioi erityisesti, että säiliötä EI SAA tyhjentää vedestä ilmanottoaukon puoleiselta sivulta, jolloin vettä voi vahingossa päästä koneistoon. Mikäli vahinko kuitenkin käy, kuivata laite hyvin vähintään kahden päivän ajan ennenkuin otat sen uudelleen käyttöön, jotta koneisto pääsee kunnolla kuivumaan. Laitteen takuu ei ole voimassa, mikäli se hajoaa huolimattoman käytön seurauksena. 

Säiliön ollessa täynnä vettä (max. 3 dl), sumun tuotto on vähäisempää kuin hieman jo tyhjentyneellä säiliöllä. Tämä on täysin normaalia ja johtuu siitä, että diffuuseri toimii vesisäiliön pohjassa olevan uv-kennon kautta ja sen toiminta tehostuu vesimassan vähentyessä. 

Käytä säiliö aina tyhjäksi asti ennen uuden veden ja Himalajan kristallisuolan ja/tai eteerisen öljyn lisäämistä. Käyttöohjeen mukaan säiliölliseen vettä (max. 3 dl) saa lisätä enintään 1/4 tl suolaa. Laite on kuitenkin käytössä niin tehokas, että suosittelemme lisäämään enintään 1/5 tl eli 1 ml kristallisuolaa/säiliöllinen vettä ja rajaamaan käyttöajan 6 tuntiin päivässä, joka riittää erinomaisesti saadaksesi laitteesta maksimaalisen hyödyn. 

Harmony-mallin diffuuserissa on erillinen sisäkansi. Aseta säiliön täytön yhteydessä sisäkansi aina ensin paikoilleen ja vasta sen jälkeen päällimmäinen kansi. Mikäli sisäkansi on tarttunut päällimmäisen kannen sisään ja asetat molemmat kannet sillä tavoin laitteeseen, sisäkansi ei asetu paikoilleen ja tämä voi aiheuttaa häiriötä sumun ulostulossa. 

*****

Suola-aroma diffuuserit ovat helppokäyttöisiä; säiliöön lisätään vain vesi, eteerinen öljy ja vuorisuola, jonka jälkeen laite kytketään pistorasiaan ja käynnistetään nappia painamalla. 

Salt Aroom suola-aroma diffuuseri käyttää ultraääniaaltoja haihduttamaan vettä, suolaa sekä eteerisiä öljyjä tuottaen niistä miellyttävän viileää ja tuoksuvaa hienojakoista sumua. Salt Aroom kosteuttaa ihoasi, rentouttaa, vähentää väsymystä, stressiä, parantaa huoneilman laatua ja tekee siitä hyvän tuoksuisen. 

Salt Aroom suola-aroma diffuuseri on paljon enemmän kuin tavallinen diffuuseri! Se EI OLE kuitenkaan lääkinnällinen laite.

*******

Mitä on aromaterapia? 

Eteerisiä öljyjä on käytetty vuosituhansia erilaisiin hoitoihin, erityisesti aromaterapiaan. Ne mm. rauhoittavat, rentouttavat ja piristävät mieltä.

Aromaterapialla tarkoitetaan kasvien tuottamien tuoksuvien yhdisteiden eli eteeristen öljyjen käyttämistä hyvinvoinnin edistämiseksi. Aromaterapia sopii esimerkiksi vastustuskyvyn, mielialan ja erilaisten kipujen hoidon tueksi.

Varmistathan ennen öljyn lisäämistä säiliöön sen soveltuvuuden omalle lemmikillesi. Etenkin kissat ovat herkkiä monille eteerisille öljyille, kuten sitrushedelmien öljyille, mm. kanelille, piparmintulle, teepuulle ja eukalyptukselle. Myös monet koirat ovat herkkiä tuoksuille.

Mitä on suolahengitys?

Suolahengitystä voi käyttää luonnollisena vaihtoehtona tai täydentävänä hoitomuotona. 

Suolahengitys vahvistaa hengitysteiden vastustuskykyä, suojaa flunssalta ja helpottaa oireita hengityselinsairauksissa. Se on turvallinen hoito kaikenikäisille, myös pienille lapsille ja odottaville äideille. Suolahengitys sopii myös lemmikeille.

Suolahengityksestä voi olla apua mm. seuraaviin ongelmiin:

 • astma ja krooninen keuhkoputkentulehdus 
 • keuhkoahtaumatauti (COPD) 
 • kystinen fibroosi 
 • erilaiset krooniset tai akuutit hengityssairaudet 
 • allergiset nuhat
 • nenän tukkoisuus
 • sinuiitti, tonsilliitti, nielutulehdus
 • korvatulehdukset 
 • keuhkokuume 
 • yskä 
 • kuorsaus ja unihäiriöt 
 • ongelmaiho (akne, ekseema, psoriasis) 

*****

Salt Aroom suola-aroma diffuuseri ei ole lääkinnällinen laite. 

Maahantuoja:  Tuisa Oy


Asiakaspalautteet

Mikko Aaltonen: "Sairastin pari viikkoa sitten kunnon flunssan pitkään aikaan, kurkku oli kipeä ja nenä ihan tukossa. Ensimmäisenä yönä oli kuin kaktus olisi ollut kurkussa, niin kuiva ja karhea kurkku. Nukkumisesta ei tullut mitään ja valvoin lähestulkoon koko yön. Vaimon hankkima diffuuseri oli sen yön pöhisemässä lastenhuoneessa, missä oli vielä flunssan jälkimaininkeja. Suhtautumiseni koko laitteeseen on ollut hyvin epäileväinen, vaikka näinhän jo sen, miten helpotti lasten unia. Seuraavana yönä olin itsekin valmis kokeilemaan (todistamaan siis epäilyni todeksi) ja laite ilmestyikin illalla yöpöydälleni kuin itsestään täydessä valmiudessa. Edelleen skeptisenä suljin silmäni ja yllätykseksi heräsin vasta herätyskelloon seuraavana aamuna. Kurkku ei ollut yöllä kuiva ja hengitys kulki flunssasta huolimatta nenän kautta. Flunssa ei suinkaan ollut vielä ohi, mutta kyllä se lievitti oireita melkoisesti. Pakko se on siis myöntää: Ei se ollutkaan vaimon hömppäostos vaan sehän toimii! Siitepölykausikin alkamassa, joten vekotin saa jäädä meidän makkariin!"


Marika Kilpinen, Loimaa: "Minulla on ollut vajaan vuoden käytössä Salt Aroom suola-aroma diffuuseri ja rakastuin siihen välittömästi. Minulla on astma ja COPD (keuhkoahtaumatauti). Heti ensimmäisestä yöstä lähtien nukuin ilman yöllisiä yskänpuuskia, eikä avaavaa lääkettä ole enää öisin ollut tarvetta käyttää. Unet on olleet huomattavasti levollisempia. Käytän laitetta joskus myös päivisin esim. lukiessa tai ihan mitä tahansa muutakin tehdessä. Flunssaa sairastaessani se on ollut hyvä ottaa viereen "pöhöttämään", niin hengittäminen on ollut huomattavasti helpompaa. Lisäksi saa vielä huoneilmaan miedon raikkaan tuoksun. Ihana pöhötin, todellakin." 


Suvi Kumpulainen: "Lapset ovat olleet flunssassa ja varsinkin yöt ovat kovan yskän takia olleet tosi vaikeita. Sain lainaksi Salt Aroom -diffuuserin ja laitoin sen yöksi lasten huoneeseen. Yö sujui heti paremmin, toinen lapsista yski huomattavasti vähemmän kuin aiempina öinä ja toinen ei yskinyt ollenkaan! Tulee varmasti hankittua nyt myös ihan oma diffuuseri. Varmasti tuo apua myös omiin kuiviin nenän limakalvoihin!"


Mira: "Olemme käyttäneet Salt Aroom suoladiffuuseria nyt muutaman viikon ja saaneet Mikon tukkoisuuden helpottamaan. Päiväkodissa oleva Miko on sairastanut paljon  ja tuntuu, että tukkoisuus ja yskä on jatkuvaa. Kuiva, koneellinen ilmastointi ja pakkaset ovat entisestään hankaloittaneet tätä. Diffuuseri selvästi auttaa ja yöt ovat huomattavasti helpompia nyt. Yskiminen vähäisempää ja happi kulkee myös nenän kautta. Nenäsuihkeita ei ole nyt tarvittu. Älyttömän ihana vekotin!"


Emmi Vainio: "Mikä apu tästä onkaan ollut tukkoisten lasten unia helpottamaan! Meillä on koko syksy ja talvi sairastettu paljon ja rikkonaisia unia on riittänyt! Olimme tosi väsyneitä molemmat vanhemmat, töissäkin pitänyt yrittää käydä. Hankimme ennen joulua suoladiffuuserin lasten huoneeseen ja jestas mikä apu! Lievittää tukkoisuutta tosi hyvin ja öinen yskiminen on ollut paljon vähäisempää. Luulemme, että myös laitteen tasainen vaimea ääni rauhoittaa lapsia. Emme voi kuin kehua ja suositella tätä kaikille saman ongelman kanssa painiville!

 

Saana P. Helsinki: "Ei yhtään nenäverenvuotoa koko syksynä/talvena lukuisista flunssista huolimatta! Kiitos suoladiffuuserin! Meidän 8-vuotias tyttö on aiemmin kärsinyt lukuisista nenäverenvuodoista flunssien aikana. Nyt ollaan käytetty syksystä lähtien joka yö diffuuseria hänen huoneessaan ja tuloksena 0 nenäverenvuotoa. Aika hyvä tulos, sillä syksyyn on mahtunut ihan kunnon korona, adenovirus, influenssa ja muut lievemmät nuhapöpöt. Eikä ole jouduttu myöskään käyttämään tippaakaan avaavia nenäsuihkeita tms. Säännöllinen käyttö on myös auttanut selkeästi hänen atooppiseen ihoonsa."


Kati T. Aura: "Valitettavasti suola-aromadiffuuseri joutui jälleen näyttämään todelliset kykynsä. Joulunpyhät vietetty influenssan kourissa ja kiitos diffuuserin, öisin saanut nukuttua huomattavasti paremmin. Salt Aroomin avulla nukuttu yöt ja Saltpoweria hengitetty päivällä. Kiitos suolahengitys, tuot paljon helpotusta oireisiin!"


Hanna-Riikka: "Diffuuseri on ollut meidän öiden pelastus. Kuivalle nenälle on voinut sanoa heipat, kuten myös yskimisille. Tuoksut on ihana lisä ja niitä meiltä löytyykin laidasta laitaan. Meidän suosikki on mandariini. En luovu tästä laitteesta enää koskaan! Tuoksut, suolat ym. saa näppärästi tilattua Tuisalta tänne Pohojammaallekin." 


Jonna K. Varsinais-Suomi: "Flunssakauden luottokumppanini on aloittelemassa jälleen yövuoroaan turvatakseen paremmat unet koko perheelle! Emme osaisi olla enää ilman! Suuri apu tukkoisille nenille ja kuiville limakalvoille." 


Päivi M, Espoo: "Ostin suola-aromadiffuuserin I love me -messuilta ja olen nyt jo hyvin vakuuttunut. Happi kulkee nenän kautta nukkuessa, suu ei enää kuivu öisin enkä kuulemma myöskään enää kuorsaa samaan malliin! Laite on itsessään myös kaunis ja tuo kivaa tunnelmaa kotiin. Lupaukset siis piti!"


Mari P.:"Se tunne, kun happi kulkee nenän kautta myös öisin! Suolahengitys on tuonut koko perheelle avun flunssasta johtuvaan tukkoisuuteen sekä allergian aiheuttamiin oireisiin. Kuivina pakkas- ja lämmityskausina diffuuseri kosteuttaa myös sopivasti huoneilmaa. Pieni panostus mukanaan tuomiin hyötyihin nähden! Toisen laitteen hankinta harkinnassa!" 


"Huomasin, että koiramme on täysin rentoutunut, kun diffuuserissa oli suolan lisäksi myös laventelia seassa. Se ei reagoinut, kun kävin keittiössä tai edes siihen, kun isäntä tuli olkkarista.. Sitten, kun koira meinattiin viedä pois makkarista, niin se halusi välittömästi takaisin makkariin.???? Olemme laittaneet 1 tipan öljyä sekä 1ml:n suolaa kolmeen desilitraan vettä ja pitäneet päällä koiran läsnäollessa maksimissaan yhden tunnin ajan."


Eevi 8v. Aura: "Äiti tämä auttoi minua! Ei ollut nenä tukossa yöllä, eikä tullut yskää ennen kun vasta aamulla! Sain nukuttua hyvin, eikä tarvinnut laittaa suihkeita nenään!" 


Laura P. Lohja: "Diffuuseri on ollut oiva apu etenkin lämmityskaudella, jolloin minulla vaivana limakalvojen kuivuus ja siitä johtuva tukkoisuus sekä nenäverenvuodot. Tuntuu myös että ihoa ei tarvitse rasvata niin paljon, eikä niin usein."  


Päivi Lujala: "Kaksi päivää diffuuseri käytössä eikä nenän tukkoisuudesta enää tietoakaan! Todella kannattava hankinta!" 


Katri K.: "Siis uskomatonta! Vain yhden yön ollut neidillä tämä laite ja happi kulkee nenän kautta!. Ei ole tarvinnut nenäsuihkeita ollenkaan eikä poskiontelot tunnu pahalta. Ne ultrattiin eilen ja todettiin niiden olevan ihan turvoksissa ja nenä aivan tukossa. Taisin ostaa nenäsuihkeen aivan turhaan!"


Susanna: "Itse olin hyvin skeptinen laitteen toimivuudesta astman hoidossa, mutta kuukausia vaivannut yöyskä ja yleinen tukkoisuus helpotti samantien. Olen käyttänyt aiemmin haihduttavaa ilmankostutinta, joten sisäilma ei ole edes ollut kuiva. Suola oli selvästi tässä nyt se ratkaiseva tekijä. Ja lapselle laitteen käytön sai toki myytyä hienon valon takia."