Regen&DOL® UC-II® (30 tablettia). Luksusta luustolle ja nivelille!
Regen&DOL® UC-II® (30 tablettia). Luksusta luustolle ja nivelille!

Regen&DOL® UC-II® (30 tablettia). Luksusta luustolle ja nivelille!

33,90 €
Sisältää alv. 14 %

Ravintolisä tuki- ja liikuntaelimille

Saatavuus 101 kpl
Tuotenumero 8420101216353

Sisältää: 30 tablettia, 2,21 €/kpl
34,62 grammaa, 163,49 €/kg

Kalsium, fosfori, K2-vitamiini ja D3- vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina. D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston ja ruston normaalia toimintaa varten. Nivelten ja luuston asianmukainen toiminta on tärkeä liikuntakyvylle kaiken ikäisillä. Tätä varten on suositeltavaa huolehtia kaikista nivelten kudosten tarvitsemista ravintoaineista, jotka auttavat vuosien varrella pitämään huolta nivelien ja rustojen normaalista toiminnasta. Mitä Regen&DOL® UC-II® on?Regen&DOL® UC-II tarjoaa tärkeät ravintoaineet nivelille ja luustolle. Regen&DOL® UC-II sisältää denaturoimatonta tyypin 2 kollageenia sekä kalsiumhydroksiapatiittia, jossa kalsium ja fosfori ovat juuri samaa imeytyvää muotoa kuin luusto ja nivelet luonnostaankin. Lisäksi se sisältää vitamiineja, jotka edistävät luiden, lihasten ja nivelten toimintaa. 

‍Ainesosat, jotka edistävät nivelten toimintaa:

  • UC-II®-kollageeni: Tyypin 2 kollageeni on luontainen, hydrolysoimaton, kolminkertainen heliksimolekyyli, joka muodostaa ruston kestävän ja joustavan rakenteen. Heliksimolekyylillä on kierteinen rakenne, joka esiintyy monilla biologisilla makromolekyyleillä elimistössä. Tällainen muoto on myös DNA:lla.
  • C -vitamiini: Pienen C-vitamiinilisän tarkoituksena on täydentää ravinnosta tai muista ravintolisistä saatavaa C-vitamiinia, joka edistää kollageenin normaalia muodostumista luiden ja rustojen normaalia toimintaa varten.

‍Ainesosat, jotka edistävät luiden toimintaa:

  • Kalsiumhydroksiapatiitti: Kalsiumin ja fosforin luustossa esiintyvä rakennemuoto, joka muodostaa luuston luonnollisen massan.
  • K2-vitamiini: Tämän vitamiinilisän tarkoituksena on täydentää ravinnon K1-vitamiinia, jonka muuttuminen K2-vitamiiniksi riippuu suoliston mikrobiomista, ja voi siksi olla rajoittunutta. K2-vitamiinia tarvitaan luiden pysymisessä normaalina, mikä perustuu kalsiumin parhaaseen hyväksikäyttöön ja imeytymiseen verenkierrosta luustoon.
  • D3 -vitamiinilisän tarkoituksena on edistää kalsiumin ja fosforin imeytymistä ja niiden normaalia käyttöä, mikä edistää luiden ylläpitämistä normaaleissa olosuhteissa.

Tuotetiedot: Denaturoimatonta UC·II® -kollageenia, vitamiineja ja luustossamme luontaisesti esiintyvää kalsiumhydroksiapatiittia. Kalsium, K-, D- ja C-vitamiinit edistävät luuston ja luiden pysymistä normaaleina. C-vitamiini edistää myös normaalia kollageenin muodostumista rustojen ja luuston normaalia toimintaa varten.

Ainesosat: Kalsiumhydroksiapatiitti, L-askorbiinihappo (C-vitamiini), UCII® tyyppi-II kollageeni, täyteaineet (mikrokristallinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, kalsiumvetyfosfaatti, hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, steariinihappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), riisitärkkelys (Oriza sativa L.), menakinoni (K2-vi- tamiini), kolekalsiferoli (D3- vitamiini), värit (punajuuri, värisafloriuute, sitruuna).

Vaikuttavat aineet päiväannoksessa (1 tabletti)
Kalsiumhydroksiapatiitti (MCH-Cal™) 500 mg
- josta kalsiumia 120 mg (15 %)*
C-vitamiini 80 mg (100 %)*
Kollageeni (UC·II®) 40 mg
D3-vitamiini 5 µg (100 %)*
K2-vitamiini 37 µg (50 %)*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus: 1 tabletti päivässä.
Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
Säilytetään kuivassa ja viileässä.

Valmistaja: Eladiet, Espanja
Myyjä Suomessa: Aboa Medica, Raisio