BIGhair ravintolisä hiuksille (80 kapselia)
BIGhair ravintolisä hiuksille (80 kapselia) BIGhair ravintolisä hiuksille (80 kapselia)

BIGhair ravintolisä hiuksille (80 kapselia)

22,90 €
Sisältää alv. 14 %

Elinvoimaa hiuksille, kynsille ja iholle.

Saatavuus 41 kpl
Tuotenumero 6417778133351

Sisältää: 80 kapselia 0,29 €/kpl
65 grammaa 352,31 €/kg

Hiukset muodostuvat päänahan hiusnystyissä ja koostuvat keratiinista (88% proteiinia), melaniinista (pigmentti) ja oligomineraaleista. Hius kasvaa keskimäärin 1-1,5 cm kuukaudessa ja niillä on kolme eri kasvuvaihetta:

  • Anageeninen vaihe, eli kasvuvaihe. Tämän vaiheen pituus on yleensä 3-7 vuotta. Suurin osa hiuksistamme on tässä vaiheessa. Kasvuvaiheen pituus on jokaisella yksilöllinen ja se määrittää, kuinka pitkäksi omat hiuksesi voivat kasvaa. Mitä lyhyempi hiustesi kasvuvaihe on, sitä lyhyempi on hiustesi maksimipituus.
  • Katageeninen vaihe, eli siirtymävaihe, jolloin hiuksen kasvu pysähtyy ja hiustuppi alkaa surkastua.
  • Telogeeninen vaihe, eli lepovaihe. Lepovaiheen aikana hiuksen kasvu on jo pysähtynyt ja se irtoaa itsestään. Hiuksen koko elinkaari kestää kaikkiaan n. 4-8 vuotta.

Hiusten, ihon ja kynsien tyyppi ja yksilölliset ominaisuudet ovat vahvasti geeneissämme. Tähän ei voi vaikuttaa, mutta oikein valituilla ravinteilla ja päivittäisillä tottumuksilla voi lisätä niiden hyvinvointia ja elinvoimaisuutta. 

Asiaa voi ajatella käänteisesti - hiusten, kynsien ja ihon hoidon laiminlyöminen, puutteellinen ravinteiden saanti ja myös stressi vaikuttavat kaikki negatiivisesti niiden kuntoon. On siis loogista, että hyvillä tottumuksilla niitä voi myös vahvistaa!

TÄSMÄRAVINTEITA KASVIKAPSELISSA

Tietyt vitamiinit, mineraalit ja muut ravinteet vaikuttavat todistetusti siihen että hiukset, kynnet ja iho pysyvät normaaleina ja elinvoimaisina, koska nämä kehomme osat sisältävät keskenään samoja rakennusaineita. Myös sellaiset ravinteet, jotka vaikuttavat esim. verenkiertoon ja aineenvaihduntaan, vaikuttavat hiuksiin, kynsiin ja ihoon.

BIGhair-kapselit sisältävät kasvikapseleissa monipuolisen yhdistelmän ravinteita, jotka antavat kasvuvoimaa hiuksille sisältäpäin, sekä edistävät samalla kynsien ja ihon hyvinvointia.

BIGhair-YHDISTELMÄ

  • 5000 μg biotiinia, joka on tunnetuin ravinne elinvoimaiseen hiustenkasvuun. Biotiini edistää hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. Se on hyödyksi tukemassa myös muiden tärkeiden ravinteiden imeytymistä, sillä se edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.
  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Myös hiukset ja kynnet koostuvat merkittävästi kollageenista.
  • Pantoteenihappo B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa joka varmistaa solujen normaalin toiminnan.
  • Quatrefolic®-folaatti, korkean biosaatavuuden folaatti, sekä foolihappo. Nämä edistävät normaalia aminohapposynteesiä. BIGhair sisältää kahta essentiaalia aminohappoa, l-lysiiniä ja l-metioniinia.
  • Kupari, sinkki ja seleeni. Kupari edistää hiusten normaalia pigmentoitumista. Sinkki edistää hiusten pysymistä normaaleina. Seleeni edistää sekä hiusten että kynsien pysymistä normaaleina.
  • Peltokorteuute, joka sisältää luontaista piitä. Puhdas pii on äärimmäisen lujaa ja hiuksissa on luonnostaankin huomattava määrä piitä.

Ainesosat: L-lysiinihydrokloridi, askorbiinihappo, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-metioniini, peltokorteuute, sinkkipikolinaatti, sinkkiglukonaatti, kalsium-D-pantotenaatti, riisivalmiste (kuori, uute), seleenillä rikastettu hiiva, l-selenometioniini, biotiini, kuparibisglysinaatti, pyridoksaali-5´-fosfaatti, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti (Quatrefolic®), pteroyylimonoglutamiinihappo, metyylikobalamiini.

Vuorokausiannos sisältää: 1 kapseli
L-lysiini 200 mg
L-metioniini 100 mg
Peltokorteuute 100 mg,
josta piitä 12 mg
Biotiini 5000 μg (10000 %*)
C-vitamiini 100 mg (125 %*)
B6-vitamiini 1,4 mg (100 %*)
Foolihappo 200 μg (100 %*)
B12-vitamiini 2,5 μg (100 %*)
Pantoteenihappo (B5) 12 mg (200 %*)    
Sinkki 10 mg (100 %*)
Kupari 1 mg (100 %*)
Seleeni 55 μg (100 %*)
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus: 1 kapseli päivässä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytetään kuivassa ja viileässä, valolta suojattuna. 

Valmistaja: Natura Media Oy, Raisio