KMV Plus (60 kapselia), kypsytetty mustavalkosipuliuute
KMV Plus (60 kapselia), kypsytetty mustavalkosipuliuute

KMV Plus (60 kapselia), kypsytetty mustavalkosipuliuute

18,90 €
Sisältää alv. 14 %

250 mg vahvaa kypsytettyä mustavalkosipuliuutetta yhdessä kasviperäisessä kapselissa

Saatavuus 99 kpl
Tuotenumero 6417778182090

Sisältää: 60 kapselia 0,32 €/kpl
19,5 grammaa 969,23 €/kg

Natura Median KMV Plus -kapselit sisältävät ainutlaatuista ABG+10® -mustavalkosipuliuutetta, jonka kypsytyksessä on käytetty matalalämpöistä ABG COOL-Tech™ -menetelmää.

KMV Plus -kapseleiden mustavalkosipuliuutteessa on standardoitu S-allyylikysteiini-, eli SAC-pitoisuus. SAC on korkean biosaatavuuden stabiili biomolekyyli.

Valkosipulit ovat 100% espanjalaista, DNA-sertifioitua valkosipulia (Allium sativum L.).

Kypsytetystä mustavalkosipulista (Aged Black Garlic) on useita terveysväitteitä EFSA:n odotuslistalla liittyen sydämen ja verisuonten normaaliin toimintaan, normaaleihin kolesterolitasoihin sekä immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan.

Kypsytysprosessi nostaa valkosipulin hyödyt uudelle tasolle – ilman hajuhaittoja!

Valkosipulin kypsyttäminen saa sen biomolekyyleissä aikaan muutoksia, joiden ansiosta sen antioksidanttinen suorituskyky jopa kymmenkertaistuu. Kypsytettyä valkosipulia kutsutaan mustavalkosipuliksi. Prosessin aikana valkosipuliin muodostuu aromaattinen ja makea maku, sekä ruskea väri. Matalassa lämpötilassa tapahtuva kypsytysprosessi varmistaa sen, ettei prosessissa synny korkeisiin lämpötiloihin tai palamiseen liittyviä haitallisia yhdisteitä. Matalan lämmön kypsytysprosessi ei myöskään ole sama asia kuin fermentointi.

Kypsytys poistaa allisiinin aiheuttaman voimakkaan hajun ja maun, jonka ansiosta -kapseleissa ei ole valkosipulille tyypillistä jälkimakua eikä hajua. Ne soveltuvat siis myös heille, jotka välttelevät tuoretta valkosipulia närästyksen tai refluksin takia.

Ainesosat: ABG10+®: kypsytetty mustavalkosipuliuute (Allium Sativum L.)(Espanja), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa). 

Sisältää /1 kaps.:
ABG10+® kypsytetty mustavalkosipuliuute 250 mg
 - josta S-allyylikysteiiniä (SAC) 0,25 mg

Annostus: 1 kapseli päivässä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 

Valmistettu Suomessa.
Valmistaja: Natura Media Oy, Raisio