Olivos avokado suihkusaippua 750 ml
Olivos avokado suihkusaippua 750 ml Olivos avokado suihkusaippua 750 ml

Olivos avokado suihkusaippua 750 ml

Olivos
19,90 €
Sisältää alv. 24 %

26,53 €/l. Riittoisa perhekoko 750 ml! Sisältää 100 % ekstra-neitsytoliiviöljyä. Sopii herkälle ja ongelmaiholle.

Saatavuus 137 kpl
Tuotenumero 8681917312732

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. 

Kaikille ihotyypeille vartalon, kasvojen ja käsien pesuun. Olivos oliiviöljy nestesaippua on 100% oliiviöljypohjainen korkealaatuinen saippua. Se samalla hoitaa ihoa ja tekee siitä pehmeän sekä miellyttävän tuntuisen.

* EI SULFAATTEJA!
* EI PARABEENEJA!

Valmistettu käsin korkealaatuisista aromaattisista öljyistä, luonnollisista kasviuutteista ja 100 % puhtaasta oliiviöljystä perinteisillä menetelmillä. Saippua ravitsee ja suojaa ihoasi korkean oliiviöljy- ja avokadouutteen pitoisuuden ansiosta. Avokadon hedelmällä tiedetään olevan ikääntymistä estävä vaikutus. Olivos avokado suihkusaippua kosteuttaa ihoa jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Ingredients: Aqua, Potassium Olivate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Coconut Acid, Parfum, Olea Eropaea Fruit Oil, Persea Gratissima Oil, Lauryl Glucoside, Propylene Glycol, Triethanolamine, Citric Acid, Glyceryl Oletae, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Coco-Glucoside, Edta, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Olivos-oliivisaippuan valmistaja Korkut on tunnettu korkealaatuisista oliiviöljysaippuoistaan. Raaka-aineet valitaan huolella ja valmistus tehdään perinteitä vaalien. Saippuoissa käytetään 100 % puhdasta oliiviöljyä. Oliiviöljysaippuat ovat myös pehmeä apu erilaisiin iho-ongelmiin. Saippuoissa on raikkaat luontaiset tuoksut.