Olivos kollageeni suihkusaippua 750 ml
Olivos kollageeni suihkusaippua 750 ml

Olivos kollageeni suihkusaippua 750 ml

Olivos
19,90 €
Sisältää alv. 24 %

26,53 €/l. Riittoisa perhekoko 750 ml! Sisältää 100 % ekstra-neitsytoliiviöljyä. Sopii herkälle ja ongelmaiholle.

Saatavuus 111 kpl
Tuotenumero 8681917312756

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. 

Kaikille ihotyypeille vartalon, kasvojen ja käsien pesuun. Olivos oliiviöljy nestesaippua on 100% oliiviöljypohjainen korkealaatuinen saippua. Se samalla hoitaa ihoa ja tekee siitä pehmeän sekä miellyttävän tuntuisen.

* EI SULFAATTEJA!
* EI PARABEENEJA!

100 % puhtaista oliiviöljyistä käsintehty Olivos kollageeni-suihkusaippua auttaa puhdistamaan ja nuorentamaan ihoasi. Tässä laadukkaassa saippuassa on käytetty norjalaista kalakollageenia, joka on maailman tehokkainta kollageenia. Kollageeni suihkusaippua vähentää hienoja juonteita ja ryppyjä antaen samalla iholle elinvoimaa. Kollageenin tiedetään ravitsevan ihoa syvältä koska se päästää enemmän happea soluihin. Suihkusaippua kosteuttaa ihoasi tehokkaasti.

Ingredients: Aqua, Potassium Olivate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Coconut Acid, Parfum, Olea Eropaea Fruit Oil, Collagen, Lauryl Glucoside, Propylene Glycol, Triethanolamine, Citric Acid, Glyceryl Oletae, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Coco-Glucoside, Edta, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Olivos-oliivisaippuan valmistaja Korkut on tunnettu korkealaatuisista oliiviöljysaippuoistaan. Raaka-aineet valitaan huolella ja valmistus tehdään perinteitä vaalien. Saippuoissa käytetään 100 % puhdasta oliiviöljyä. Oliiviöljysaippuat ovat myös pehmeä apu erilaisiin iho-ongelmiin. Saippuoissa on raikkaat luontaiset tuoksut.

****

ASIAKASPALAUTTEET

Sofia Östlund: "Mieheni osti teidän myymälästä uuden oliiviöljysaippuan tällä viikolla ja pakko kirjoittaa heti palautetta siitä. Mulla on ollut kädet ihan kuivat ja iho ihan hilseili valkoisena. Nyt kun olen pari päivää käyttänyt käsienpesussa tuota kollageeni saippuaa, niin mun kädet on paljon paremmat! Tosi nopeesti auttoi ja kaverikin kysyi, mitä mun käsille on oikein tapahtunu, kun näytti niin hyvältä! Tää oli nyt kyllä tosi kiva yllätys, kun koko talven kädet olleet kauheassa kunnossa."