Elegance Gardenia oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!
Elegance Gardenia oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g! Elegance Gardenia oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!

Elegance Gardenia oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!

Olivos
11,90 €
Sisältää alv. 24 %

Käsintehty palasaippua tyylikkäässä pakkauksessa. Oliiviöljysaippua aromaattisella gardenian tuoksulla.

Saatavuus 116 kpl
Tuotenumero 8697439056719

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja.

Käytä vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Luonnollisen tuoksuinen, tyylikäs saippua ihaniin kylpyhetkiin.
Paino: 250 g
Ing: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride.

Gardenia oliiviöljysaippua on luonnollinen valinta ihollesi. Se puhdistaa ihon tehokkaasti, kosteuttaa vartalon, kasvot ja hiukset. Hemmottele aistejasi ja ihoasi gardenia-saippuan ihastuttavalla aromilla. 

Elegance oliivisaippuoissa käytetään 100 % puhdasta ja laadukkainta oliiviöljyä. Monikäyttöisellä saippualla voi pestä ihon ja hiukset, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin. Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa.

Gardenian kukka tarkoittaa salaista rakkautta ja jännittävää sekä salaperäistä. Lisää siis kylpyyn romanttista sävyä gardenia-saippualla. Gardenia estää vapaiden radikaalien muodostumista ja auttaa minimoimaan stressiä. Hemmottele aistejasi ja ihoasi Gardenia-saippuan eksoottisella aromilla. Saippua stimuloi kaikkia aisteja, parantaa mielialaa tehokkaasti kylvyn aikana ja sen jälkeen.

Elegance-saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.