Tyrosiini (L-tyrosiini) 500 mg (60 kapselia)
Tyrosiini (L-tyrosiini) 500 mg (60 kapselia)

Tyrosiini (L-tyrosiini) 500 mg (60 kapselia)

11,90 €
Sisältää alv. 14 %

Tyrosiini 500 L-tyrosiini aminohappo

Saatavuus 4 kpl
Tuotenumero 6417778181918

Sisältää: 60 kapselia 0,20 €/kpl
37 grammaa 321,62 €/kg

Tyrosiini 500 mg on kotimainen Natura Median ravintolisä.

Ihmiskeho voi valmistaa myös itse tyrosiinia fenyylialaniinista, joten se ei ole välttämätön aminohappo. Tyrosiinista voidaan siis sanoa, että se on fenyylianaliinin johdannainen.

Tyrosiini säätelee soluja. Sanasta tyrosiini tulee ehkä ensimmäisenä mieleen kilpirauhashormoni tyroksiini, eikä suotta, sillä tyrosiini-aminohappo on tyroksiinihormonin esiaste. Samoin tyrosiini on esiasteena myös ihon väripigmentille, melaniinille, dopamiinille, noradrenaliinille ja adrenaliinille.

L-tyrosiini on keholle tärkeä elementti kilpirauhashormonin tyroksiinin ja myös dopamiinin muodostumiselle. Dopamiini muodostuu kahdesta aminohaposta: fenyylialaniinista ja tyrosiinista. Dopamiinia kutsutaan myös onnellisuushormoniksi.

Tyrosiini on mukana myös ihon pigmentin, melaniinin muodostumisessa.

Lisäravinteena tyrosiinia käytetään myös laajalti, ja sen on sanottu auttavan mm ”kahvinpuutepäänsärkyyn”, ja kiihdyttävän rasvanpolttoa ja aineenvaihduntaa. Tieteellistä näyttöä Wikipedian mukaan näistä vaikutuksista ei kuitenkaan vielä ole.

Tuote ei sisällä laktoosia ja gluteiinia, pakattu Vege-kasvikapseliin

Ainesosat: L-tyrosiini (muu, kuin EU), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).

Vaikuttavat aineet / 1 kapseli: L-tyrosiini 500 mg

Annostus: 1 kapseli päivässä tunti ennen ateriaa (tai liikuntaa) tyhjään vatsaan.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei raskaana oleville eikä imettäville.

Valmistaja: Natura Media Oy, Raisio