Mn1 MANGAANI + FYTAASI (80 kapselia)
Mn1 MANGAANI + FYTAASI (80 kapselia)

Mn1 MANGAANI + FYTAASI (80 kapselia)

9,90 €
Sisältää alv. 14 %

MANGAANIA JA FYTAASIENTSYYMIÄ SAMASSA KAPSELISSA!

Saatavuus 102 kpl
Tuotenumero 6417778305123

Sisältää: 80 kapselia 0,12 €/kpl
20 grammaa 495 €/kg

Mangaani on elimistöllemme välttämätön hivenaine. Se edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja normaalia energia-aineenvaihduntaa. Mangaani on tärkeä hivenaine myös tukielimistölle. Se edistää sekä luuston pysymistä normaalina, että sidekudoksen normaalia muodostumista. ‍Mn1 MANGAANI + FYTAASI sisältää yhdessä kasvipohjaisessa kapselissa 8 mg korkean imeytyvyyden omaavaa mangaanin muotoa, mangaanibisglysinaattia.‍‍

LISÄNÄ MYÖS FYTAASIENTSYYMI‍ 

Valmiste sisältää lisäksi fytaasientsyymiä 50 yksikköä (FTU) yhdessä kapselissa. Fytaasientsyymi hajottaa kasvikunnan tuotteiden sisältämää fytiinihappoa. Fytiinihappo on fosforiyhdiste, jota esiintyy erityisen runsaasti viljoissa, palkokasveissa, pähkinöissä ja siemenissä.

Fytiinihappo auttaa esim. siementä tai jyvää kelatoimaan eli varastoimaan vapautumattomaan muotoon mineraaleja, kuten rautaa, seleeniä ja kalsiumia, kunnes siemenen itäessä ne vapautuvat. Siksi liottaminen, idättäminen ja fermentointi ovat suosittuja tapoja vähentää fytiinihapon määrää. Myös fytaasientsyymi toimii siis samoin.‍

Mn1 MANGAANI + FYTAASI -kapseleiden fytaasientsyymi on valmistettu luontaisesti fermentoimalla.

Ainesosat: Mikrokiteinen selluloosa, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), mangaanibisglysinaatti (USA), fytaasi (muu kuin EU), riisivalmiste (kuori, uute).

Annostus: 1 kapseli päivässä.

‍‍Sisältää /1 kaps.:
Mangaani ........................ 8 mg (400%*)
Fytaasi ........................ 50 FTU‍
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Valmistettu Suomessa
Valmistaja: Natura Media Oy, Raisio