SunCaroten Strong Liquid Caps (40 kapselia)
SunCaroten Strong Liquid Caps (40 kapselia)

SunCaroten Strong Liquid Caps (40 kapselia)

23,90 €
Sisältää alv. 14 %

SUNCAROTEN-nestekapselit ovat parhaimmillaan aurinkoisina päivinä. Ne on tarkoitettu kaikille aikuisille.

Saatavuus 1 kpl
Tuotenumero 6417778133535

Sisältää: 40 kapselia 0,60 €/kpl
30 grammaa 796,67 €/kg

OPTIMAALINEN IMEYTYVYYS ÖLJYKAPSELISSA

SUNCAROTEN-kapselit sisältävät tehokkaan yhdistelmän 

  • astaksantiinia
  • lykopeenia
  • beetakaroteenia

Beetakaroteenista elimistö muodostaa A-vitamiinia, joka edistää mm. ihon pysymistä normaalina. Lisäksi kapseleissa on oliiviöljyä ja E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Tällä yhdistelmällä saavutetaan laajempi vaikutusalue verrattuna tavalliseen beetakaroteeniin. Öljykapselimuodossa varmistetaan vaikuttavien aineiden optimaalinen imeytyvyys.

SUNCAROTEN-kapseleiden 100% luonnollinen astaksantiini on saatu Haematococcus pluvialis-mikrolevästä, beetakaroteeni dunaliellasta ja lykopeeni tomaatista.

SUNCAROTEN JA AURINKO

SUNCAROTEN-nestekapselit ovat parhaimmillaan aurinkoisina päivinä. Ne on tarkoitettu kaikille aikuisille, olipa iho sitten aurinkoherkkä tai luonnostaan hyvin ruskettuva.

SUNCAROTEN-kapseleiden nauttiminen on hyvä aloittaa kaksi viikkoa ennen esim. kesälomaa, ja jatkaa "kuurina" pakkauksen loppumiseen asti.

Muista, ettei oleskelusi auringonpaisteessa ylitä ihotyypillesi suositeltua maksimiaikaa, ja että käytät myös ulkoista suojakerrointa. Näin voit nauttia auringosta turvallisesti.

Ainesosat: Oliiviöljy, kapseliaine (liivate, naudasta), lykopeenipitoinen tomaattiuute, astaksantiinipitoinen Haematococus pluvialis-öljy, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), beetakaroteenipitoinen dunaliellaöljy, kolloidinen piidioksidi, D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), kapselin väriaine (punainen rautaoksidi). 

‍Vuorokausiannos sisältää: 1 kaps
Astaksantiinia ................................. 4 mg
Beetakaroteenia ............................. 14,4 mg
Lykopeenia ..................................... 6,4 mg
E-vitamiinia .................................... 10 mg (83%*)
Oliiviöljyä ........................................ 250 mg
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus: 1 kapseli päivässä vähintään 1–2 viikkoa ennen altistusta auringonvalolle. Jatka käyttöä ainakin niin pitkään kun altistumista jatkuu.
Säilytys: Kuivassa, huoneenlämmössä

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 

Kehitetty Suomessa Natura Median omalla reseptillä.
Valmistuttaja: Natura Media Oy, Raisio