Superpeptaasi 120.000 PC (80 kapselia)
Superpeptaasi 120.000 PC (80 kapselia)

Superpeptaasi 120.000 PC (80 kapselia)

31,90 €
Sisältää alv. 14 %

Superpeptaasi 120.000 PC on peptidaasiyhdistelmä, jolla on proteolyyttinen, serrapeptaasin kaltainen toimintamekanismi.

Saatavuus 101 kpl
Tuotenumero Superpeptaasi

Sisältää: 80 kapselia 0,40 €/kpl
40 grammaa 797,50 €/kg

Peptidaasit (jotka kuuluvat proteaaseihin) ovat proteiineja pilkkovia entsyymejä, joita on useita erilaisia. Proteiineja pilkkovaa entsyymiä kutsutaan proteolyyttiseksi entsyymiksi.

Superpeptaasi 120.000 PC -peptidaasiyhdistelmään on valittu kaksi peptidaasia, joilla saavutetaan samankaltainen proteolyyttinen toimintamekanismi kuin serratiopeptidaasilla.

SUPERPEPTAASIN VALMISTUS

Superpeptaasi 120.000 PC eroaa serrapeptaasista valmistustapansa kautta. Superpeptaasin peptidaasit on valmistettu Aspergillus melleus- ja Aspergillus oryzae-fermentoinnilla, kun taas serrapeptaasin peptidaasi (serratiopeptidaasi) on valmistettu Serratia marcescens E15-fermentoinnilla. 

Molemmat kuuluvat peptidaaseihin (proteaaseihin) ja ovat siis proteolyyttisiä entsyymejä.Me Natura Medialla valmistamme Superpeptaasi 120.000 PC-kapselit omassa tuotantolaitoksessamme Raisiossa. Raaka-aineena käyttämämme peptidaasiyhdistelmän hankimme korkeita kriteerejä noudattaen Japanista, josta myös serratiopeptidaasi on alunperin lähtöisin.

Ainesosat: Peptidaasientsyymiyhdistelmä (proteaasit) (Japani), täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Sisältää / 1 kaps:
Peptidaasit . . . . . . . . . . . . . . 120.000 PC*
*PC = peptidaasien/proteaasien aktiivisuuden yksikkö.

Annostus: 1 kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera vähintään puoli tuntia ennen ateriaa tai vähintään tunti aterian jälkeen. Kapselia ei saa avata. 

Säilytä pakkaus tiiviisti suljettuna alle 25 °C asteessa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytä lasten ulottumattomissa

Valmistettu Suomessa.
Valmistaja: Natura Media Oy, Raisio