BIGhair- hiusravinnekapselit (90 kapselia)
BIGhair- hiusravinnekapselit (90 kapselia)

BIGhair- hiusravinnekapselit (90 kapselia)

25,90 €
Sisältää alv. 14 %

Optimaalinen ravintolisä hiuksille.

Saatavuus 91 kpl
Tuotenumero 6417778133337

KUVITTELE, MILLAISET HIUKSESI VOISIVAT OLLA

BIGhair sisältää tehokkaan ActivH8-yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja. Lisäksi se sisältää aminohappoja, piipitoista peltokorteuutetta ja P.A.B.A.:a. 

Miten hiukset kasvavat?

Hiukset muodostuvat päänahan hiusnystyissä ja koostuvat keratiinista (88% proteiinia), melaniinista (pigmentti) ja oligomineraaleista. Hius kasvaa keskimäärin 1-1,5cm kuukaudessa. Jokaisella meistä aktiivisten hiusnystyjen määrään vaikuttavat monet seikat, kuten hiusten luonnollinen väri ja perintötekijät. Jos hiukset tuntuvat hennoilta ja hidaskasvuisilta, tai niitä lähtee epätavallisen paljon, syy voi olla liian vähäinen ravintoaineiden saanti, stressi, voimakas laihduttaminen tai jotkin lääkeaineet.

Hiusten ulkonäköön, kestävyyteen ja yleiseen kuntoon vaikuttaa myös ulkoiset käsittelyt, kuten värjääminen ja permanetti. Hyvin ohut ja heikkokuntoinen hius vaurioituu käsittelyistä enemmän, eikä vaurioita voida peruuttaa.

Vasta kun hiusnystystä kasvaa uusi hius, saadaan myös uusi mahdollisuus parantaa hiusten ulkonäköä ja rakennetta. Kun yksittäinen hius kasvaa alusta asti paksumpana ja vahvempana, hiukset tuntuvat merkittävästi tuuheammilta ja kestävät käsittelyjä paremmin.

ActivH8™-yhdistelmä kasvikapselissa

ActivH8 on yhdistelmä tehokkaita ravintoaineita:

  • Biotiini eli H-vitamiini on tärkeä ravintoaine jota ihmisen elimistössä on luonnostaan. Biotiini edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina. Biotiini on hyödyksi tukemassa myös muiden tärkeiden ravinteiden imeytymistä, sillä se edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.
    BIGhair sisältää 3000 µg biotiinia/2kaps.
  • Pantoteenihappo
  • B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo
  • Kupari, magnaani ja sinkki. Kupari edistää hiusten normaalia pigmentoitumista, sinkki edistää hiusten pysymistä normaaleina.

Aminohapot, pii ja P.A.B.A.

BIGhair sisältää kahta aminohappoa, metioniinia ja lysiiniä. Kun tuotetta käytetään ohjeen mukaan, saadaan näitä aminohappoja oikeassa suhteessa.

BIGhair sisältää myös peltokorteuutetta, jossa on runsaasti piitä. Puhdas, luontainen pii on äärimmäisen lujaa ja hiuksissa on luonnostaankin huomattava määrä piitä.

BIGhair sisältää myös 20 mg para-aminobentsoehappoa (P.A.B.A.) vuorokausiannoksessa.

Vuorokausiannos sisältää: 2 kapselia
Biotiini............................3000 µg (6000 %)*
Pantoteenihappo...........24 mg (400 %)*
B6-vitamiini...................2,8 mg (200 %)*
B12-vitamiini.................2,5 µg (100 %)*
Foolihappo....................400 µg 200 %)*
Kupari...........................1 mg (100 %)*
Mangaani......................2 mg (100 %)*
Sinkki...........................15 mg (150 %)*
P.A.B.A.........................20 mg
L-Metioniini..................150 mg
L-Lysiini.......................250 mg
Peltokorteuute.............280 mg
josta piitä.....................35 mg
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus: BIGhair-kapseleita suositellaan otettavaksi 2 kapselia päivässä kahden kuukauden ajan, jonka jälkeen jatketaan ottamalla 1 kapseli päivittäin.

Käyttöohje: Kapselit niellään kokonaisina veden kera mieluiten aterian yhteydessä tai pian sen jälkeen

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 

Valmistettu Suomessa
Valmistaja: Natura Media Oy, Raisio