Monilac Mieli -maitohappobakteereja (60 kapselia)
Monilac Mieli -maitohappobakteereja (60 kapselia)

Monilac Mieli -maitohappobakteereja (60 kapselia)

25,90 €
Sisältää alv. 14 %

MONILAC MIELI - Henkiseen suorituskykyyn ja psykologisiin toimintoihin. 1 kapseli päivässä riittää. Pakkaus sisältää siis n. kahden kuukauden päiväannoksen.

Saatavuus 83 kpl
Tuotenumero 6417778160845

Sisältää: 60 kapselia 0,43 €/kpl
19 grammaa 1363,16 €/kg

MONILAC MIELI-kapselit sisältävät yhdistelmän kahta maitohappobakteerikantaa (Lactobacillus helveticus Rosell®-52 ja Bifidobacterium longum Rosell®-175), sekä B6- ja B12-vitamiineja, pantetiinia ja l-teaniinia.

Lactobacillus helveticus-suvun maitohappobakteerit on alunperin löydetty maitotuotteista, kun taas Bifidobacterium longum on ihmisperäinen. MONILAC MIELI-kapseleihin on valikoitu näiden maitohappobakteerisukujen spesifit kannat ja maitohappobakteerien pitoisuus sekä keskinäinen sekoitussuhde on säädetty optimaaliselle tasolle. Yksi kapseli sisältää yhteensä 10 miljardia elävää maitohappobakteeria.

MONILAC MIELI-kapseli sisältää 6 mg pantetiinia, joka on yksi pantoteenihapon parhaiten imeytyvistä muodoista. Pantoteenihappo edistää normaalia henkistä suorituskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

MONILAC MIELI-kapselit sisältävät myös premiumlaatuisia vitamiineja. Korkean laadun määrittelee se, että vitamiinit ovat parhaiten imeytyvimmissä muodoissaan, jolloin keho pystyy hyödyntämään ne optimaalisesti. B6-vitamiini on pyridoksaali 5' fosfaatti-muodossa (1,4 mg/kaps) sekä B12-vitamiini on metyylikobalamiinina (2,5 µg/kaps). B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

MONILAC MIELI-kapseleiden sisältämä l-teaniini on luonnollinen aminohappo, jota saadaan teepensaan lehdistä (Camellia sinensis L.).

MONILAC MIELI-kapselit sopivat jatkuvaan käyttöön, mutta niitä voi käyttää myös kuuriluontoisesti.‍

MONILAC MIELI-kapselit eivät sisällä gluteenia, viljoja, hiivaa, kananmunaa, tai pähkinää. Ne eivät myöskään sisällä säilöntä- tai väriaineita. Tuote on pakattu kasviperäisiin kapseleihin.

Ainesosat: maitohappobakteerivalmiste* (Lactobacillus helveticus Rosell®-52, Bifidobacterium longum Rosell®-175), L-teaniini, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pantoteenihappo (pantetiini), riisivalmiste (kuori, uute), B6-vitamiini (pyridoksaali-5´-fosfaatti), B12-vitamiini (metyylikobalamiini).

* Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta, joita on käytetty maitohappobakteerien kasvatusvaiheessa.

Vaikuttavat aineet: /1 kaps.
Lactobacillus helveticus Rosell®-52.....CFU 9x10^9
Bifidobacterium longum Rosell®-175....CFU 1x10^9
Pantoteenihappo (pantetiini).................6 mg(100%*)
B6-vitamiini..............................................1,4 mg (100%*)
B12-vitamiini............................................2,5μg (100%*)
Yhteensä 10 miljardia maitohappobakteeria yhdessä kapselissa.
*%Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Monilac MIELI ei sisällä:

  • ei vehnän, ohran, kauran eikä rukiin ainesosia
  • gluteiinia
  • hiivaa
  • kananmunan ainesosia
  • pähkinää
  • säilöntäaineita
  • väriaineita

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä alle 25 asteen lämpötilassa. Pidä pakkaus tiiviisti suljettuna.

Valmistettu Suomessa.
Valmistaja: Natura Media Oy, Raisio