Olivos hunaja & siitepöly oliiviöljy palasaippua 150 g
Olivos hunaja & siitepöly oliiviöljy palasaippua 150 g

Olivos hunaja & siitepöly oliiviöljy palasaippua 150 g

Olivos
11,90 €
Sisältää alv. 24 %

Käsintehty palasaippua tyylikkäässä pakkauksessa. Olivos-sarjan oliiviöljysaippuat sisältävät 100 % ekstra neitsyt-oliiviöljyä.

Saatavuus 108 kpl
Tuotenumero 8681917310691

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja.

Käytä vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Luonnollisen tuoksuinen, tyylikäs saippua ihaniin kylpyhetkiin.
Paino: 150 g
Ing: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Honey Extract, Edremit Körfezi’ nin zeytinyağindan üretilmiştir.

Olivoksen hunaja & siitepöly oliiviöljy palasaippua on luonnollinen valinta ihollesi. Se puhdistaa ihon tehokkaasti, kosteuttaa vartalon, kasvot ja hiukset. Hemmottele aistejasi ja ihoasi hunaja & siitepölysaippualla. 

Olivoksen oliivisaippuoissa käytetään 100 % puhdasta ja laadukkainta ekstra-neitsytoliiviöljyä. Monikäyttöisellä saippualla voi pestä ihon ja hiukset, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin. Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa. 

Hunaja & siitepölysaippuaa pidetään luonnon lahjana monien upeiden ominaisuuksien vuoksi. Mehiläisten valmistama proteiini antaa hunajalle sen parantavaa voimaa. Saippua pesee epäpuhtaudet pois ja auttaa ihoa pysymään puhtaana bakteereista. Siitepöly vahvistaa saippuan vaikutusta.

Hunaja oli aikoinaan vain kuninkaallisten omaisuutta. Esimerkiksi Kleopatra kylpi aina hunajassa. Eräs englantilainen kuningatar käytti sitä hiuksiinsa pitääkseen ne terveinä, sileinä ja kiiltävinä. Hunaja & siitepölysaippua pitää ihosi pehmeänä ja raikkaana.

Olivos-saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.