Elegance Syreeni oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!
Elegance Syreeni oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g! Elegance Syreeni oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!

Elegance Syreeni oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!

Olivos
11,90 €
Sisältää alv. 24 %

Käsintehty palasaippua tyylikkäässä pakkauksessa. Oliiviöljysaippua aromaattisella syreenin tuoksulla.

Saatavuus 104 kpl
Tuotenumero 8697439059154

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja.

Käytä vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Luonnollisen tuoksuinen, tyylikäs saippua ihaniin kylpyhetkiin.
Paino: 250 g
Ing: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride.

Syreeni oliiviöljysaippua on luonnollinen valinta ihollesi. Se puhdistaa ihon tehokkaasti, kosteuttaa vartalon, kasvot ja hiukset. Hemmottele aistejasi ja ihoasi syreeni-saippuan ihastuttavalla aromilla. 

Elegance oliivisaippuoissa käytetään 100 % puhdasta ja laadukkainta oliiviöljyä. Monikäyttöisellä saippualla voi pestä ihon ja hiukset, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin. Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa. 100 % ekstra-neitsytoliiviöljystä valmistettu Elegance syreeni-saippua jättää ihon sileäksi ja kimmoisaksi.

Syreeni-palasaippua rentouttaa mieltä ja aisteja keväisellä tuoksullaan, auttaa haavojen paranemista ja ravitsee koko kehoasi. Syreeni vähentää iho-ongelmien riskiä. Syreeni tuo lämpimän tunteen kylvyn aikana ja sen jälkeen samalla, kun se rauhoittaa kehoasi.

Elegance-saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.