Secret garden sheavoi-oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!
Secret garden sheavoi-oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g! Secret garden sheavoi-oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!

Secret garden sheavoi-oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!

Olivos
11,90 €
Sisältää alv. 24 %

Käsintehty palasaippua tyylikkäässä pakkauksessa. Oliiviöljysaippua sheavoin luonnollisen miellyttävällä tuoksulla.

Saatavuus 80 kpl
Tuotenumero 8681917310318

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja.

Käytä vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Luonnollisen tuoksuinen, tyylikäs saippua ihaniin kylpyhetkiin.
Paino: 250 g
Ing: Sodium Olivate, Aqua, Sodium Chloride, Parfum.

Maaseutupuutarhat ja kukat inspiroivat Secret Garden -sarjan saippuoita.

Sheavoi-oliiviöljysaippua on luonnollinen valinta ihollesi. Se puhdistaa ihon tehokkaasti, kosteuttaa vartalon, kasvot ja hiukset. Hemmottele aistejasi ja ihoasi sheavoi-saippuan luonnollisella tuoksulla. 

Secret garden oliiviöljysaippuoissa käytetään 100 % puhdasta ja laadukkainta ekstra-neitsytoliiviöljyä. Monikäyttöisellä saippualla voi pestä ihon ja hiukset, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin. Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa. 

Sheavoin tuoksu lievittää tehokkaasti stressiä. Sheavoi lukitsee kosteuden hiuksiin ja tekee kiharoista entistäkin upeammat. Lisäksi se hoitaa hilseilevää ja kutisevaa päänahkaa. Sheavoi hoitaa myös tehokkaasti aknea. 

Secret garden -saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.