Elegance ruusu oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!
Elegance ruusu oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g! Elegance ruusu oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!

Elegance ruusu oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!

Olivos
11,90 €
Sisältää alv. 24 %

Käsintehty palasaippua tyylikkäässä pakkauksessa. Oliiviöljysaippua aromaattisella ruusun tuoksulla.

Saatavuus 35 kpl
Tuotenumero 8697439056740

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja.

Käytä vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Luonnollisen tuoksuinen, tyylikäs saippua ihaniin kylpyhetkiin.
Paino: 250 g
Ing: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride.

Ruusu oliiviöljysaippua on luonnollinen valinta ihollesi. Se puhdistaa ihon tehokkaasti, kosteuttaa vartalon, kasvot ja hiukset. Hemmottele aistejasi ja ihoasi ruusu-saippuan ihastuttavalla aromilla. 

Elegance oliivisaippuoissa käytetään 100 % puhdasta ja laadukkainta oliiviöljyä. Monikäyttöisellä saippualla voi pestä ihon ja hiukset, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin. Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa. 100 % ekstra-neitsytoliiviöljystä valmistettu Elegance ruusu-saippua jättää ihon sileäksi ja kimmoisaksi.

Ruusu-palasaippua on ihoa pehmentävä ja kosteuttava, ja se sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen arvokasta se on kuivalle, herkälle tai ikääntyvälle iholle. Saippualla on ihosoluja korjaava vaikutus.

Elegance-saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.