Elegance turkkilainen ruusu oliiviöljy palasaippua 250 g
Elegance turkkilainen ruusu oliiviöljy palasaippua 250 g Elegance turkkilainen ruusu oliiviöljy palasaippua 250 g

Elegance turkkilainen ruusu oliiviöljy palasaippua 250 g

Olivos
11,90 €
Sisältää alv. 24 %

Riittoisa koko 250 g! Käsintehty palasaippua tyylikkäässä pakkauksessa. Elegance-sarjan oliiviöljysaippua aromaattisella ruusun tuoksulla.

Saatavuus 37 kpl
Tuotenumero 8697439056740

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja.

Käytä vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Luonnollisen tuoksuinen, tyylikäs saippua ihaniin kylpyhetkiin.
Paino: 250 g
Ing: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride.

Elegance turkkilainen ruusu oliiviöljysaippua on luonnollinen valinta ihollesi. Se puhdistaa ihon tehokkaasti, kosteuttaa vartalon, kasvot ja hiukset. Hemmottele aistejasi ja ihoasi ruusu-saippuan ihastuttavalla aromilla. 

Elegance oliivisaippuoissa käytetään 100 % puhdasta ja laadukkainta oliiviöljyä. Monikäyttöisellä saippualla voi pestä ihon ja hiukset, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin. Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa. 100 % ekstra-neitsytoliiviöljystä valmistettu Elegance ruusu-saippua jättää ihon sileäksi ja kimmoisaksi.

Turkkilainen ruusu-palasaippua on ihoa pehmentävä ja kosteuttava, ja se sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen arvokasta se on kuivalle, herkälle tai ikääntyvälle iholle. Saippualla on ihosoluja korjaava vaikutus.

Elegance-saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.