Elegance turkkilainen orvokki oliiviöljy palasaippua 250 g
Elegance turkkilainen orvokki oliiviöljy palasaippua 250 g Elegance turkkilainen orvokki oliiviöljy palasaippua 250 g

Elegance turkkilainen orvokki oliiviöljy palasaippua 250 g

Olivos
11,90 €
Sisältää alv. 24 %

Riittoisa koko 250 g! Käsintehty palasaippua tyylikkäässä pakkauksessa. Elegance-sarjan oliiviöljysaippua aromaterapeuttisella orvokin tuoksulla.

Saatavuus 118 kpl
Tuotenumero 8697439059178

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja.

Käytä vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Luonnollisen tuoksuinen, tyylikäs saippua ihaniin kylpyhetkiin.
Paino: 250 g
Ing: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride.

Elegance orvokki-oliiviöljysaippua on luonnollinen valinta ihollesi. Se puhdistaa ihoa tehokkaasti, kosteuttaa vartalon, kasvot ja hiukset. Hemmottele aistejasi ja ihoasi orvokki-saippuan pehmeällä aromilla. 

Elegance oliivisaippuoissa käytetään 100 % puhdasta ja laadukkainta oliiviöljyä. Monikäyttöisellä saippualla voi pestä ihon ja hiukset, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin. Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa. 100 % ekstra-neitsytoliiviöljystä valmistettu orvokki-saippua jättää ihon sileäksi ja joustavaksi.

Turkkilainen orvokki-palasaippua pehmentävä ja kosteuttava ja se sopii kaikille ihotyypeille. Se korjaa soluja, parantaa ihon kimmoisuutta ja iho-ongelmia kuten aknea, näppylöitä ja epäpuhtauksia.

Elegance-saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.