Elegance orvokki oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!
Elegance orvokki oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g! Elegance orvokki oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!

Elegance orvokki oliiviöljy palasaippua. Riittoisa koko 250 g!

Olivos
11,90 €
Sisältää alv. 24 %

Käsintehty palasaippua tyylikkäässä pakkauksessa. Oliiviöljysaippua aromaterapeuttisella orvokin tuoksulla.

Saatavuus 116 kpl
Tuotenumero 8697439059178

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja.

Käytä vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Luonnollisen tuoksuinen, tyylikäs saippua ihaniin kylpyhetkiin.
Paino: 250 g
Ing: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride.

Elegance orvokki-oliiviöljysaippua on luonnollinen valinta ihollesi. Se puhdistaa ihoa tehokkaasti, kosteuttaa vartalon, kasvot ja hiukset. Hemmottele aistejasi ja ihoasi orvokki-saippuan pehmeällä aromilla. 

Elegance oliivisaippuoissa käytetään 100 % puhdasta ja laadukkainta oliiviöljyä. Monikäyttöisellä saippualla voi pestä ihon ja hiukset, ja se sopii kaikille iho- ja hiustyypeille. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin. Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa. 100 % ekstra-neitsytoliiviöljystä valmistettu orvokki-saippua jättää ihon sileäksi ja joustavaksi.

Orvokki-palasaippua on ihoa pehmentävä ja kosteuttava ja se sopii kaikille ihotyypeille. Se korjaa soluja, parantaa ihon kimmoisuutta ja iho-ongelmia kuten aknea, näppylöitä ja epäpuhtauksia.

Elegance-saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.