Pii Kalkki Magnesium emäsjauhe 120 g
Pii Kalkki Magnesium emäsjauhe 120 g

Pii Kalkki Magnesium emäsjauhe 120 g

15,90 €
Sisältää alv. 14 %

Auttaa imeyttämään useita tunnettuja ravintoainetekijöitä ja tasapainottamaan elimistön happamuutta.

Saatavuus 101 kpl
Tuotenumero 6417778151225

Sisältää: 120 g emäsjauhetta 132,5 €/kg

Täysin vegetaarinen.

Kalkkia, magnesiumia ja piitä on kaikkien saatava joka päivä riittävästi ravinnon yhteydessä. Luonnossa on paljon näitä ravintoaineita, mutta meidän on itse huolehdittava niiden saannista päivittäin. 

Kalsium-magnesium-pii on hyvin monipuolinen emäsmineraaleja sisältävä kivennäisainevalmiste, sillä se sisältää kahdenarvoista kalsiumia (Ca2+) ja magnesiumia (mg2+), jotka ovat juuri sellaisia muotoja, joita elimistö vastaanottaa. 

Jauhemuodossa nämä ravintoaineet muodostavat suuremman pinta-alan kuin tableteissa, jolloin hyväksikäytettävyys ja imeytyvyys on tehokasta. 

Lisäksi tutkimuksin on selvästi osoitettu, että elimistö vastaanottaa pieniä ravintoaineannoksia paremmin kuin suuria kerta-annoksia, mikä on otettu huomioon tässä tuotteessa. 

Aboa Medican pii-kalkki-magnesium emäsjauhe ei sisällä natriumia missään muodossa, joten nut voit helposti lisätä sitä sellaisiin ruokiin ja juomiin, jotka eivät tarjoa kovin paljon emäksisyyttä tai jotka eivät anna tarpeeksi emäksisiä mineraaleja, kuten kalkkia ja magnesiumia ja joista puuttuu piitä. 

1 teelusikallinen, noin 2,3 grammaa sisältää:

  • kalsiumia 550 mg
  • magnesiumia 250 mg
  • piidioksidia 100 mg

Annostus: Runsas teelusikallinen veteen, appelsiinimehuun tai ruokaan sekoitettuna. Annos voidaan jakaa useampiin pieniin annoksiin päivän mittaan.
Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Valmistuttaja: Aboa Medica Oy, Raisio