Vege RAUTA Fe (30 annospussia)
Vege RAUTA Fe (30 annospussia)

Vege RAUTA Fe (30 annospussia)

25,90 €
Sisältää alv. 14 %

Nestemäinen kasvisidonnainen rautavalmiste.

Saatavuus 80 kpl
Tuotenumero 6430051440038

Sisältää: 30 annospussia 0,86 €/kpl
600 ml 43,17 €/l

TEHOKASTA & HYVIN IMEYTYVÄÄ RAUTAA

Aboa Medican tehokas kasvisidonnainen rauta-vitamiinivalmiste nostamaan rauta- ja ferritiiniarvoja.

Hyvät asiat ovat usein yksinkertaisia

Jokaisella on mahdollisuus nostaa rauta-arvojaan luonnollisesti ja ilman vatsavaivoja; Hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen, nestemäisen rautavalmiste Vege RAUTA Fe -rautapidolaatti. Vege RAUTA Fe sisältää juurikkaista (Beta vulgaris) saatua pidoliinihappoa, luonnollista C-vitamiinia acerolahedelmästä (Malpighia punicifolia L.) ja foolihappoa, joka on välttämätön varastoraudan muodostumisessa.

Vapaus kaikesta turhasta

Vege RAUTA Fe on tehty tehokkaista ainesosista ilman väriaineita, sokeria, maitoa tai laktoosia. Se on myös GMO-vapaa ja täysin vegetaarinen.Vege RAUTA Fe rauta on myös erittäin vatsaystävällisessä muodossa.

kasvisidonnaistarauta-L-pidolaattia

Rauta on välttämätön energian hyväksikäytössä, hapen kuljetuksessa ja lihastoiminnan ylläpitämisessä. Kun rautataso on veressä normaali, se estää väsymystä ja uupumusta.Glutamiinia esiintyy luonnollisena suoliston limakalvoilla ja lihaksissa. Koska Vege RAUTA Fe sisältämä rauta on rauta-L-pidolaatti -muodossa, se sisältää myös glutamiiniaminohapon yhdistettä. Tämän ansiosta raudasta tulee poikkeuksellisen hyvin imeytyvä ja keho voi tehokkaasti hyväksikäyttää ravintolisää veren rauta-arvojen ja varastoraudan eli ferriinitason nostamiseen monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion kanssa.

Foolihappoa

Foolihappo on vitamiinia (B), jota on kasvien lehtivihreässä ja jota tarvitaan normaalissa verenmuodostuksessa. Erityisen tärkeää se on aminohapposynteesille, joka vastaa varastoraudan muodostumisesta, eli raudan sitomisesta elimistölle turvalliseen muotoon.

Acerolan C-vitamiinia

Acerolahedelmän C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä, auttaa elimistöä hyödyntämään ravinnon rautaa sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini auttaa myös edistämään:

  • normaalia kollageenin muodostusta

  • verisuonten, luuston, rustojen, hampaiden, ikenien ja ihon normaalia toimintaa

  • immuunijärjestelmän, hermoston ja energia-aineenvaihdunnan normaalia toimintaa

  • suojaa soluja hapeumisstressiä vastaan

C-vitamiini on välttämätön antioksidantti, joka muiden anoksidanttien tavoin estää soluvaurioita ja suojelee sydäntä ja verisuonia. Ennen kaikkea C-vitamiini parantaa raudan hyväksikäyttöä yhdessä folaatin kanssa.

Miksi siis valita Vege RAUTA Fe?

1. Tehokkaasti imeytyvä
2. Täysin kasviperäinen
3. Hyvin siedetty ja vatsaystävällinen
4. Sopii mainiosti pitkäaikaiskäyttöön
5. Pakkauksesta riittää kokonaiselle kuukaudelle
6. Neste on kätevissä annospakkauksissa, jotenvalmistetta ei tarvitse säilyttää jääkaapissa
7. Rautalisä on hyvänmakuista ja raikasta sellaisenaan, mutta voit sekoittaa sen vaikka lempijuomaasi

Ainesosat: Acerola (Malpighia punicifolia) -uute (luonnollinen C-vitamiinipitoisuus 25%), puhdistettu vesi, rauta-L-pidolaatti, foolihappo, stabilointi- ja sakeuttamisaineet (kasviglyseroli, guarkumi), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromiaine (sitruunaöljy), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).

1 annospussi sisältää: Acerolauute – 250 mg- josta 25 % C-vitamiinia – 62,5 mg  (78 %*) Rauta-L-pidolaattia – 89,5 mg- josta rautaa – 15 mg (107 %*) Folaatti – 200 mikrogrammaa (100 %*)*) % vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Annostus: 1 annos (20 ml) päivässä lisättynä pieneen vesimäärään tai mehuun tai terapeutin tai lääkärin ohjeen mukaan. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Valmistusmaa: Italia
Myynti Suomessa: Aboa Medica Oy, Raisio