Vuohenmaito-oliiviöljysaippua -lahjasetti
Vuohenmaito-oliiviöljysaippua -lahjasetti

Vuohenmaito-oliiviöljysaippua -lahjasetti

23,50 €
Sisältää alv. 24 %

Olivoksen oliiviöljysaippuat on valmistettu 100 % luontaisista raaka-aineista

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
10%
+ 5 kpl
5%
Saatavuus 194 kpl

Sisältää:
* Olivoksen nestemäisen vuohenmaito-oliiviöljysaippuan 450 ml
* Olivoksen oliiviöljy-vuohenmaito -palasaippuan 150 g
* Lahjakassin

Nestemäinen vuohenmaito oliiviöljysaippua on valmistettu 100% luontaisista raaka-aineista. Sopii herkälle ja ongelmaiholle. Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. Käytä vartalon ja kasvojen pesuun sekä meikinpoistoon. Vuohenmaito oliiviöljysaippua on luonnollinen valinta ihollesi.
* EI SULFAATTEJA!
* EI PARABEENEJA!
Ing: Aqua, Potassium Olivate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, , Coconut Acid, Parfum, Triethanolamine, Propylene Glycol, Coconut Acid, Parfyum, Goat Milk, Lauryl Glucoside, Propylene Glycol, Triethanolamine, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Coco-Glucoside, Edta, Benzyl Alcohol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Käsintehty vuohenmaito oliiviöljy palasaippua on pakattu tyylikkääseen puuvillapussiin. Valmistettu 100 % luontaisista raaka-aineista.  Sopii herkälle ja ongelmaiholle. Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. Käytä vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun.Luonnollisen tuoksuinen, tyylikäs saippua ihaniin kylpyhetkiin.
Ing: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Goat Milk.

Vuohenmaito oliiviöljysaippua on luonnollinen valinta ihollesi. Vuohenmaito on täynnä ihon soluja uudistavia ravintoaineita ja se sisältää monia vitamiineja kuten A, C, D, E ja B. Vuohenmaito oliiviöljysaippua hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä. Sen sisältämä maitohappo auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja tekee ihosta tasaisemman ja raikkaamman. Vuohenmaidon ihoa kosteuttavia, vahvistavia, pehmentäviä ja uudistavia ominaisuuksia tehostaa puhtain ja laadukkain 100 % ekstra-neitsytoliiviöljy. Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suosituisista vaikutuksista ihonhoidossa. Monikäyttöinen saippua sopii erinomaisesti myös meikinpoistoon ja kasvojen puhdistukseen. Se sopii päivittäiseen kauneudenhoitoon pitämään ihosi terveenä ja hehkuvana. Saippua sopii myös pehmeäksi avuksi erilaisiin iho-ongelmiin, esim. aknen hoitoon. 

Olivos-saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.