Lihasrentoutus -lahjasetti
Lihasrentoutus -lahjasetti

Lihasrentoutus -lahjasetti

19,90 €
Sisältää alv. 24 %

Rentouttavaa hoitoa kipeytyneille lihaksille

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
10%
+ 5 kpl
5%
Saatavuus 100 kpl

Sisältää:
* Suolahaudetyynyn
* Kristallisuola hierontakuulan
* Lahjakassin

Farkku-kierrätyskankaasta valmistettu suorakaiteen muotoinen suolahaudetyyny. Kaikki tyynyt ovat yksilöitä, joten koko hieman vaihtelee. Suolahaudetyynyn kierrätysfarkuista valmistetut päälliset on ommeltu Suomessa, sisältö on aitoa Himalajan kristallisuolaa. Käytä kaurahaudetyynyn tapaan kipeytyneille ja särkeville lihaksille.
Koko noin 25 x 15 cm (kaikki tyynyt ovat yksilöitä, joten niiden koko vaihtelee muutaman sentin suuntaan tai toiseen).Lämmitä uunissa 50 asteessa (ei mikroaaltouunissa). Pidä lämmintä tyynytä kipeytyneellä alueella 20 minuuttia. Rentouttaa ja lievittää kipua.Älä käytä reumaan, tulehdusperäisiin kipuihin tai kihtiin.
Suolahaudetyynyä voit käyttää myös kylmähaudetyynynä, jäähdytä silloin tyyny pakastimessa.

Hierontakuula on ihana rentouttava ja terapeuttinen hierontaväline kipeytyneille lihaksille. Hierotaan pyörittämällä ja painamalla kuulaa kevyesti kipeytyneellä alueella. Voidaan tarvittaessa lämmittää uunissa, tai suolamaljassa jolloin lämpö tehostaa hieronnan vaikutuksia. Kokeile myös jalkapohjahierontaa pyörittelemällä lämpimiä kuulia jalkapohjien alla lattiaa vasten.