Palasaippua -lahjasetti
Palasaippua -lahjasetti

Palasaippua -lahjasetti

17,10 €
Sisältää alv. 24 %

Love you -oliiviöljy palasaippua on käsityönä valmistettu 100 % luontaisista raaka-aineista

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
10%
+ 5 kpl
5%
Saatavuus 196 kpl

Sisältää:
* Bambu saippua-alustan
* Olivoksen Love you -oliiviöljy palasaippuan 150 g
* Lahjakassin

Saippua-alusta on valmistettu ekologisesta bambusta. Koko 8,5 x 11,5 cm. Bambu on luontaisesti antibakteerinen materiaali.
Bambu on hyvin ekologinen materiaali. Se on maailman nopeimmin kasvava kasvi ja erittäin monikäyttöinen. Bambu kasvaa uudelleen siitä kohdasta, josta se on katkaistu. Yksi kasviyksilö voi tuottaa jopa 15 kilometriä bambukeppiä.

Love you -oliiviöljy palasaippua on käsityönä valmistettu 100 % luontaisista raaka-aineista. Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. Emme suosittele saippuaa tuoksu-/hajusteyliherkkyydestä kärsivälle.
Ihastuttava kukkaistuoksuinen saippua sydämellisiin kylpyhetkiin itselle tai lahjaksi.Sopii herkälle ja ongelmaiholle.Käytä vartalon, kasvojen ja hiusten pesuun. Pakattu kauniiseen paperikääreeseen.
Ing: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride.
Saippua on valmistettu laadukkaimmasta ja puhtaimmasta 100% ekstra-neitsytoliiviöljystä, jonka teho ulottuu syvälle ihoon hoitaen ja kosteuttaen sitä. Tunnet ihosi puhtaaksi, pehmeäksi ja virkistyneeksi.
Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa.
Olivos-saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.