Kookosastia -lahjasetti
Kookosastia -lahjasetti

Kookosastia -lahjasetti

13,21 €
Sisältää alv. 24 %

Ekologinen Kookoskulho ja -lusikka ovat käsityönä valmistettuja 100 % kierrätetystä kookospähkinän kuoresta

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
10%
+ 5 kpl
5%
Saatavuus 153 kpl

Sisältää:
* Kookoskulhon
* Kookoslusikan
* Lahjakassin

Kookoskulho ja -lusikka on valmistettu 100 % luonnonmateriaalista ilman kemikaaleja. Saat tehtyä niillä kauniin ja näyttävän kattauksen. Ne sopivat sekä kylmille että lämpimille ruoille ja voit tarjoilla kulhossa esim. jälkiruokia, puuroa, keittoa, salaattia tai käyttää sitä vaikka tarjoiluastiana.

Kookoskulho on erittäin ekologinen tuote. Maailmassa tuotetaan satoja miljoonia litroja kookosvettä ja -öljyä vuodessa. Suurimmaksi osaksi kookospähkinän kuoret päätyvät jätteeksi. Kookoskulhon ansiosta tulee hyödynnettyä koko kookospähkinä. Kookoskulhomme valmistetaan pienessä köyhässä taiwanilaisessa kylässä. Tämä on elintärkeä elinkeino kylän perheille ja se tukee myös naisten työllisyyttä. Ostamalla Tuisan kookoskulhon, tuet samalla pienen Taiwanilaisen kylän yhteisöä sekä ympäristöä.

Hoito-ohje: Pese kulho käsin miedolla pesuaineella ja huuhtele lämpimällä vedellä. Kulhoa ei saa laittaa mikroon, uuniin, astianpesukoneeseen tai pakastimeen. Kulho ja lusikka ovat pitkäikäisiä ja voit välillä hoitaa sitä öljyämällä sen kookosöljyllä; suosittelemme tekemään sen noin 10 käyttökerran välein.

Huom! Ethän laita kulhoon hyvin kuumaa ruokaa tai nestettä sillä se saattaa aiheuttaa kulhon halkeamisen.

Kulhon leveys n. 13 cm ja syvyys n. 5 cm. Lusikan pituus 18 cm.

Valmistusmaa: Taiwan