Sade hoitoaine herkälle ja kutisevalle päänahalle 250 ml - osta 2 tuotetta, saat hoitoaineen kaupan päälle!
Sade hoitoaine herkälle ja kutisevalle päänahalle 250 ml - osta 2 tuotetta, saat hoitoaineen kaupan päälle! Sade hoitoaine herkälle ja kutisevalle päänahalle 250 ml - osta 2 tuotetta, saat hoitoaineen kaupan päälle!

Sade hoitoaine herkälle ja kutisevalle päänahalle 250 ml - osta 2 tuotetta, saat hoitoaineen kaupan päälle!

Sade
15,90 €
Sisältää alv. 24 %

63,60 €/l. Ostaessasi 2 vapaavalintaista Sade-hiustenhoitotuotetta, saat hoitoaineen kaupan päälle! 1 ilmainen hoitoaine/tilaus. Lisätään mukaan automaattisesti

Saatavuus 406 kpl
Tuotenumero 6430035884056

Sade hoitoaine koostuu täysin luonnonmukaisista raaka-aineista. Se on hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle.

Sade hoitoaine sopii erityisen hyvin herkälle ja kutiavalle päänahalle. Se on hellävarainen hiuksille ja hiuspohjalle. 

Sisältää mustaherukan siemenöljyä, luomu-jojobaöljyä ja Himalajan kristallisuolaa. Luomu-jojobaöljy antaa kiiltoa, hoitavuutta hiuksille rasvoittamatta niitä. Elvyttää ja tasapainottaa hiusten rakennetta. Mustaherukan siemenöljy on tehokas hiusten uudistaja ja ravitsija, ja ehkäisee myös hilseen muodostumista. Himalajan kristallisuola hoitaa ja tasapainottaa tehokkaasti päänahan ongelmia, antaa hiuksille luonnollista elinvoimaa.
Ei sisällä silikonia. Ei lisättyjä tuoksuja.

Käyttöohje: Levitä pieni määrä hoitoainetta kaikkialle hiuksiin, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele huolella.

Ingredients; Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Stearic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Mineral salts,  Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil*, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Benzyl alcohol, Dehydro Acetic acid, Sorbic acid and Benzoic acid, Xanthan Gum.
*Luomutuotantoa

Säilytys: Sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä. Säilyy 6 kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

100 % luonnonkosmetiikkaa! Tuotteen kaikki raaka-aineet ovat ekosertifioituja ja lisäksi osa myös luomutuotettuja. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa Ecocert Cosmos -tehtaalla.

Sade classic -tuotteet eivät sisällä lisättyjä tuoksuja, elegant -tuotteet ovat miedosti hajustettuja.

*****

Laadukkaat Sade ihon- ja hiustenhoitotuotteet ovat kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteissa on käytetty runsaasti luonnollisia, hoitavia ainesosia. Laadukkaat luomutuotetut kasviöljyt hemmottelevat ihoa ja hiuksia. Himalajan kristallisuola tuo tuotteisiin raikkaan tuulahduksen vuorenrinteiltä. Suola desinfioi ja puhdistaa luonnollisesti, rasittamatta ihoa. Se tasapainottaa ihoa ja hoitaa ihoärsytystä.

Sade-tuotteet sopivat kaikille mutta erityisesti ongelmallisen ihon hoivaamiseen, kuivalle iholle, psoriaatikoille, allergisille ja atoopikoille. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

Tutustu Sade-sarjaan sivustolla: sadecosmetics.fi