Aurora Salt Aroom suola-aroma diffuuseri
Aurora Salt Aroom suola-aroma diffuuseri Aurora Salt Aroom suola-aroma diffuuseri Aurora Salt Aroom suola-aroma diffuuseri Aurora Salt Aroom suola-aroma diffuuseri

Aurora Salt Aroom suola-aroma diffuuseri

79,00 €
Sisältää alv. 24 %

Salt Aroomissa yhdistyvät suola- ja aromaterapian hyödyt. Diffuuseri, huonetuoksu, ilmankostutin ja suolaterapialaite yhdessä.

Saatavuus 909 kpl
Tuotenumero 6430035882182

Laitteella on ilmainen toimitus Suomessa.

*****

Suola-aroma diffuuserit on kehitetty kestämään erityisesti suolan käyttöä, jota tavalliset diffuuserit eivät kestä. Laitteet ovat helppokäyttöisiä; säiliöön lisätään vain vesi, eteerinen öljy ja vuorisuola (voit lisätä veden joukkoon halutessasi myös vain eteeristä öljyä tai vain vuorisuolaa). Haluttu käyttöaika valitaan ajastimella. Laitteet on varustettu led-valolla, josta on valittavissa 7 eri värisävyä. Salt Aroom diffuuserit ovat käytössä hiljaisia. 

Laitteessa käytetään 100 % luonnollista eteeristä öljyä ja aitoa vuorisuolaa. 
Suosittelemme käyttämään laitteessa puhdasta valkoista Himalajan vuorisuolaa. Voit tilata valkoista Himalajan kristallisuolaa täältä: Valkoinen kristallisuola. Laitteessa voidaan myös käyttää tavallista (ei jodioitua) Himalajan kristallisuolaa, mutta se saattaa pitkäaikaisessa käytössä värjätä säiliötä.

Malli: Aurora

Teho: 12W
Vesisäiliön tilavuus: 300 ml
Ajastin: 1h/3h/6h/Päällä

Automaattinen virrankatkaisu säiliön ollessa tyhjä
Led-valo: Valittavissa seitsemän eri väriä

Laite riittää 25-35 neliön tilaan
Laitteen koko: 168,5 mm x 120 mm
Virtajohdon pituus: 150 cm
Takuu: 12 kk

Lue käyttöohjeet ennen laitteen käyttöönottoa. Huomioi erityisesti, että säiliötä EI SAA tyhjentää vedestä ilmanottoaukon puoleiselta sivulta, jolloin vettä voi vahingossa päästä koneistoon. Mikäli vahinko kuitenkin käy, kuivata laite hyvin vähintään kahden päivän ajan ennenkuin otat sen uudelleen käyttöön, jotta koneisto pääsee kunnolla kuivumaan. Laitteen takuu ei ole voimassa, mikäli se hajoaa huolimattoman käytön seurauksena. 

Säiliön ollessa täynnä vettä (max. 3 dl), sumun tuotto on vähäisempää kuin hieman jo tyhjentyneellä säiliöllä. Tämä on täysin normaalia ja johtuu siitä, että diffuuseri toimii vesisäiliön pohjassa olevan uv-kennon kautta ja sen toiminta tehostuu vesimassan vähentyessä. 

Käytä säiliö aina tyhjäksi asti ennen uuden veden ja Himalajan kristallisuolan ja/tai eteerisen öljyn lisäämistä. Käyttöohjeen mukaan säiliölliseen vettä (max. 3 dl) saa lisätä enintään 1/4 tl suolaa. Laite on kuitenkin käytössä niin tehokas, että suosittelemme lisäämään enintään 1/5 tl eli 1 ml kristallisuolaa/säiliöllinen vettä ja rajaamaan käyttöajan 6 tuntiin päivässä, joka riittää erinomaisesti saadaksesi laitteen suolaterapiasta maksimaalisen hyödyn. 

*******

Salt Aroom suola-aroma diffuuseri käyttää ultraääniaaltoja haihduttamaan vettä, suolaa sekä eteerisiä öljyjä tuottaen niistä miellyttävän viileää ja tuoksuvaa hienojakoista sumua. Salt Aroom kosteuttaa ihoasi, rentouttaa, vähentää väsymystä, stressiä, parantaa huoneilman laatua ja tekee siitä hyvän tuoksuisen. Helpottaa keuhko- ja hengityselinten ongelmia. 

Eteerisiä öljyjä on käytetty vuosituhansia erilaisiin hoitoihin, erityisesti aromaterapiaan. Ne mm. rauhoittavat, rentouttavat ja piristävät mieltä.

Suolahoitoa voidaan käyttää luonnollisena vaihtoehtona tai täydentävänä hoitomuotona. Sillä ei ole sivuvaikutuksia, ja sen on kliinisissä tutkimuksissa todistettu saavuttavan merkittäviä tuloksia hengityselinsairauksista parantumiseen.

Suola-aroma diffuuserit ovat helppokäyttöisiä; säiliöön lisätään vain vesi, eteerinen öljy ja vuorisuola, jonka jälkeen laite kytketään pistorasiaan ja käynnistetään nappia painamalla. 

SUOLATERAPIASTA ON HYÖTYÄ

Suolaterapia vahvistaa hengitysteiden vastustuskykyä, suojaa flunssalta ja helpottaa oireita hengityselinsairauksissa. Se on erittäin turvallinen hoito kaikenikäisille, myös pienille lapsille ja odottaville äideille. Sillä ei ole yhteysvaikutuksia minkään lääkityksen kanssa. Suolaterapiaa voi käyttää myös lemmikkien hoitamiseen.

Suolaterapiasta on hyötyä kaikille mutta se on erityisen tehokas apu mm. seuraaviin terveys-ongelmiin:

 • astma ja krooninen keuhkoputkentulehdus 
 • keuhkoahtaumatauti (COPD) 
 • kystinen fibroosi 
 • erilaiset krooniset tai akuutit hengityssairaudet 
 • allergiset nuhat
 • nenän tukkoisuus
 • sinuiitti, tonsilliitti, nielutulehdus
 • korvatulehdukset 
 • keuhkokuume 
 • yskä 
 • kuorsaus ja unihäiriöt 
 • ongelmaiho (akne, ekseema, psoriasis) 

*****

Maahantuoja:  Tuisa Oy


*****

Asiakaspalautteet:

"Mä sain tämän vko sitten ja olin ekan parin päivän käytön jälkeen aivan hämmentynyt siitä tunteesta, kun eka kertaa vuosiin ilma meni nenästä sieraimia pidemmälle. Ajattelin, että minussa on jotain vikaa nyt " -Minna Hurskainen


"Meillä myös auttoi ihan samantien tämä. Laitoin lapsen huoneeseen ja nyt on pelkästään kokonaisia öitä meillä kaikilla, koska hänellä niin hyvä nukkua ilman tukkoisuutta. En olisi uskonut, että tulee noin iso ero entisiin öihin. Voin lämpimästi suositella." -Anna Kela


"Tää on kyllä hyvä . Astmaa sairastavilla aamulla hengitys kulkee huomattavasti paremmin  

Meillä joka yö 6h päällä." - Teija Jokinen


"Jo 2 viikon käyttökokemuksella aivan loistava. Rahtaan sitä kodin ja työtilani välillä ja joka hetki tuo helpotusta hengitysongelmiin. Kärsin yliherkkyyksistä ja siihen liittyvästä astmasta. Myös läheiseni saanut apua öisiin hengitysvaikeuksiinsa." -Anne Himberg

Mikko Aaltonen: "Sairastin pari viikkoa sitten kunnon flunssan pitkään aikaan, kurkku oli kipeä ja nenä ihan tukossa. Ensimmäisenä yönä oli kuin kaktus olisi ollut kurkussa, niin kuiva ja karhea kurkku. Nukkumisesta ei tullut mitään ja valvoin lähestulkoon koko yön. Vaimon hankkima diffuuseri oli sen yön pöhisemässä lastenhuoneessa, missä oli vielä flunssan jälkimaininkeja. Suhtautumiseni koko laitteeseen on ollut hyvin epäileväinen, vaikka näinhän jo sen, miten helpotti lasten unia. Seuraavana yönä olin itsekin valmis kokeilemaan (todistamaan siis epäilyni todeksi) ja laite ilmestyikin illalla yöpöydälleni kuin itsestään täydessä valmiudessa. Edelleen skeptisenä suljin silmäni ja yllätykseksi heräsin vasta herätyskelloon seuraavana aamuna. Kurkku ei ollut yöllä kuiva ja hengitys kulki flunssasta huolimatta nenän kautta. Flunssa ei suinkaan ollut vielä ohi, mutta kyllä se lievitti oireita melkoisesti. Pakko se on siis myöntää: Ei se ollutkaan vaimon hömppäostos vaan sehän toimii! Siitepölykausikin alkamassa, joten vekotin saa jäädä meidän makkariin!"


Marika Kilpinen: "Minulla on ollut vajaan vuoden käytössä Salt Aroom suola-aroma diffuuseri ja rakastuin siihen välittömästi. Minulla on astma ja COPD (keuhkoahtaumatauti). Heti ensimmäisestä yöstä lähtien nukuin ilman yöllisiä yskänpuuskia, eikä avaavaa lääkettä ole enää öisin ollut tarvetta käyttää. Unet on olleet huomattavasti levollisempia. Käytän laitetta joskus myös päivisin esim. lukiessa tai ihan mitä tahansa muutakin tehdessä. Flunssaa sairastaessani se on ollut hyvä ottaa viereen "pöhöttämään", niin hengittäminen on ollut huomattavasti helpompaa. Lisäksi saa vielä huoneilmaan miedon raikkaan tuoksun. Ihana pöhötin, todellakin."

Samankaltaiset tuotteet