Pesupähkinät irtomyynti (100 g erissä)
Pesupähkinät irtomyynti (100 g erissä) Pesupähkinät irtomyynti (100 g erissä)

Pesupähkinät irtomyynti (100 g erissä)

1,80 €
Sisältää alv. 24 %

Nyt voit ostaa meiltä pesupähkinöitä myös irtomyynnistä. Myydään 100 gramman erissä - osta niin monta erää kuin tarvitset! Hinta 18 €/kg.

Saatavuus 962 kpl
Tuotenumero 6430035883523

Hinta 18 €/kg.

100 % luontoystävällinen. 100 % ihoystävällinen.

Pesupähkinöiden kuorista liukenee veteen sapoiinia (lämpötila alkaen 30 astetta), joka irrottaa likaa, puhdistaa pyykit ja tekee niistä pehmeitä. Erillistä huuhteluainetta ei tarvitse käyttää lainkaan. Pesupähkinät sopivat kaikkeen pyykkiin, myös villaan ja silkkiin. Pähkinät eivät jätä pyykkiin kemiallisia jäämiä, kuten kemialliset pesuaineet ja siksi ne sopivat erityisen hyvin allergikoille, astmaatikoille ja herkkäihoisille. Pähkinät ja sapoiinit ovat 100 % luonnossa hajoavia.

Käyttö:

Laita esim. pieneen kangaspussiin 4-8 pesupähkinän puolikasta kuorta (likaisuuden mukaan) ja kangaspussi pyykkikoneeseen pyykin sekaan. Samoja kuoria voi käyttää 2- 3 kertaa jonka jälkeen ne heitetään biojätteeseen. Pesupähkinäliuos: Murskaa kourallinen pesupähkinöitä ja liota yön yli 1 litrassa vettä. Siivilöi pesupähkinät ja säilytä kylmässä. Liuos säilyy noin viikon. Liuoksen käyttökohteita: Siivoukseen, tiskaamiseen, lattia- ja huonekalupintojen puhdistukseen, sakokaivojen ja viemärien puhdistamiseen, shampoona, hedelmien ja vihannesten pesuun, erilaisten metallipintojen puhdistamiseen.

Kiinansaippuamarja eli mukurossi (Sapindus mukorossi) on saippuamarjakasvien heimoon kuuluva lehtipuulaji. Puun hedelmä tunnetaan yleisesti "Kiinansaippuamarjana" tai "pesupähkinänä". Puu kasvaa Himalajan vuorten juurilla aina 1200 metrin korkeuteen asti. 

Samankaltaiset tuotteet