Salin S2 -suolaterapialaite
Salin S2 -suolaterapialaite Salin S2 -suolaterapialaite Salin S2 -suolaterapialaite

Salin S2 -suolaterapialaite

158,00 €
Sisältää alv. 24 %

TYYTYVÄISYYSTAKUU! Huomaat tulokset jo kahdessa viikossa. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa laitteen veloituksetta kolmen viikon sisällä tilauksesta.

Saatavuus 70 kpl
Tuotenumero 6430035882106

LAITTEELLA ON ILMAINEN TOIMITUS SUOMESSA!

TYYTYVÄISYYSTAKUU! Huomaat tulokset jo kahdessa viikossa. Jos et ole tyytyväinen, voit palauttaa laitteen veloituksetta kolmen viikon sisällä tilauksesta (palautus vain alkuperäisessä pakkauksessaan ja kaikki mukana tulleet osat mukana).

Salin on maailman ensimmäinen, 100% luonnollinen, helposti siirrettävä, huoltovapaa kuivasuolahoitolaite, joka auttaa sinua hengittämään helpommin sekä tuo selkeää helpotusta mm. keuhko- ja hengityselinten ongelmiin.

Salin S2 -suolaterapialaite riittää 16 neliön tilaan.

* Palkittu ja kliinisesti testattu
* Hiljainen
* Huoltovapaa
* 100% luonnollinen
* Turvallinen
* Ei aiheuta korroosiota ympäristölle

Salin S2 vapauttaa pieniä terapeuttisia suolahiukkasia huoneilmaan. Laitteessa oleva suodatin on varustettu natriumjodidilla ja sen käyttö vastaa suolahuoneessa oleskelemista.
Tämä kevyt, kannettava ja energiatehokas laite sisältää tehokkaan G4-esisuodattimen, joka poistaa 98% ilmassa olevista epäpuhtauksista, mukaan lukien homeen itiöt ja bakteerit. Laite puhdistaa huoneilmaa nukkuessasi. Salin S2 -laitteen on todettu olevan erittäin hyödyllinen myös henkilöille, joilla ei ole hengitysterveydellisiä ongelmia mutta haluavat nukkua paremmin, vähentää kuorsaamista ja parantaa immuunijärjestelmäänsä. Laite vähentää myös tupakan hajua sekä muita epämukavia tuoksuja huoneesta.

MIKSI VALITA SUOLATERAPIA?

Huoneilmasta hengitettävät suolahiukkaset tunkeutuvat syvälle keuhkoihin aina keuhkorakkuloihin asti, puhdistaen limaa, tappaen bakteereja, vähentäen tulehduksia ja kosteuttaen hengitysteitä. Suola-aerosoleilla on erittäin hyvät vaikutukset myös sisäilman puhdistukseen suolan bakteereja tuhoavan ominaisuuden vuoksi ja koska suola sisältää runsaasti negatiivisia ioneja, jotka tarttuvat positiivisesti varautuneeseen huonepölyyn, bakteereihin ja viruksiin.

Salin S2 auttaa hengitysteiden tulehduksiin puhdistamalla niitä ja puhdistamalla hengitettävää huoneilmaa. Se myös estää hengityselinsairauksia, suojaa flunssalta ja vilustumiselta säilyttäen hengitystiet hygieenisinä. Se lisää vastustuskykyä limakalvon infektioita ja allergeeneja vastaan. 

Se on erittäin turvallinen hoito kaikenikäisille, myös imeväisille ja raskaana oleville naisille. Sillä ei ole yhteisvaikutuksia minkään lääkityksen kanssa. Laitetta voidaan käyttää myös lemmikkien hengityselinten ongelmiin.

Laite on helppokäyttöinen. Kytke se pistorasiaan esimerkiksi yön ajaksi. Sen hiljainen ääni ei häiritse yöuntasi. 

Useimmat hengitysteiden sairauksiin määrättävät lääkkeet vain lievittävät oireita. Monilla lääkkeillä on myös merkittäviä haittavaikutuksia, erityisesti niillä jotka sisältävät kortikosteroideja.

Suolahoitoa voidaan käyttää luonnollisena vaihtoehtona tai täydentävänä hoitomuotona. Siinä ei ole sivuvaikutuksia, ja sen on kliinisissä tutkimuksissa todistettu saavuttavan merkittäviä tuloksia hengityselinsairauksista parantumiseen.

Salin -suolaterapialaitteen on todettu olevan erittäin tehokas apu mikäli sinulla on todettu jokin seuraavista vaivoista:
* Astma
* Keuhkokuume
* COPD (keuhkoahtauma)
* Kystinen fibroosi
* Bronkiitti (keuhkoputken tulehdus)
* Uniapnea (Suolaterapialaite ei sovellu käytettäväksi yhtä aikaa uniapnealaitteen kanssa. Suosittelemme suolaterapialaitetta uniapnealaitteen käyttäjille ainoastaan päiväkäyttöön.)
* Allergiat / heinänuha
* Kuorsaus
* Sinuiitti (mm. poski-ja otsaontelotulehdus)
* Kylmä ja flunssa
* Korvatulehdukset
* Post Nasal Drip (nenän tukkoisuus)    

LAITTEEN KÄYTTÖ:
* Salin S2 -laite riittää n. 16 neliön huoneelle, suodattimen vaihtoväli on 4-6 kk riippuen käytön tiheydestä.
* Laitteen suositeltu käyttöaika on 8-10 h/vrk, jolloin suodattimen vaihtoväli on noin 4-6 kk (esim. käyttöaika 8 h/vrk = vaihtoväli n. 6kk, käyttöaika 9 h/vrk = vaihtoväli n. 5 kk, käyttöaika 10 h/vrk = vaihtoväli n. 4 kk). Huom! Jotta saat laitteesta parhaan hyödyn irti, säädä puhallusteho vähintään puolinopeudelle. Laitteen puhallustehon voimakkuus ei vaikuta suodattimen vaihtoväliin. Voit säätää laitteen päivittäistä käyttöaikaa mukana tulevalla ajastimella.
* Varastointi -10 - +40 asteessa max 70 RH suhteellinen kosteus.
* Mikäli et käytä laitetta yli kuukauteen niin on suositeltavaa, että suodatin irroitetaan ja laitetaan esim. Minigrip-pussiin, joka on toimitettu suodattimen mukana.

SUODATTIMEN VAIHTO:
* Suodattimen vaihto tapahtuu irrottamalla kiinnitystarrat ja avaamalla laitteen pohjaosa, jonka jälkeen suodatin vedetään pois laitteen sisältä. Vaihda uusi suodatin, aseta pohjaosa takaisin paikoilleen ja lisää myös kiinnitystarrat, jotka tulivat uuden suodattimen mukana.
* Suodattimen asennussuunta (nuoli osoittaa ilman puhallus-suunnan), valmistus sarja ( LOT: xxx) sekä viimeinen käyttöaika (v / kk) on merkitty jokaiseen suodattimeen erikseen.

TEKNISIÄ TIETOJA:
* Laitteella on 24 kk takuu. Takuu ei korvaa laitteen rikkomista, laitteen ulkokuoren rikkoutumista tai vauriota, joka aiheutuu laitteen virheellisestä käytöstä (esim. virheellinen muuntajan käyttö).
* Laitteen mitat 105 x 135 x 145 mm
* Paino suodattimen kanssa n. 0,6 kg
* Laitteen käyttövirta on 6-12v DC 10 W (puhaltimen nopeutta voi säätää pistorasian muuntajasta) , ääniteho 50 dB.

Salin S2:lla on Valviran hyväksyntä lääkinnälliseksi laitteeksi.  

TUNNUSTUKSET JA PALKINNOT:
* Registered by Romanian Ministry of Health.
* Medical device, class I, conform MDD 93/42/CEE
* Manufacturer with the system of quality management certificate ISO 9001:2015 and ISO 13485: 2012.
* Silver Medal Award at Salon Internationat des Inventions, Geneva, 2002.
* Gold Medal Award at World Exhibition of Innovation, Research and New Technology- EUREKA, Brussels, 2002
* Published on docguide.com further to the selection at the 24th European Congress for Cystic Fibrosis, Vienna, 2001.

Salin S2 käyttöohjeet liitteet -välilehdellä.

*****
ASIAKASPALAUTTEITA:

"Iltaisin noin tuntia ennen pojan nukkumaan menoa laitoin laitteen päälle ja annoin olla yön yli käynnissä. Ensimmäiseksi vaikutukset tuntuivat selkeästi huoneilmassa, laite raikasti huoneen. Muutaman viikon kuluttua poika alkoi nukkua yöt ilman köhimisiä ja myös muu perhe sai unirauhan. Alle vuoden käytön jälkeen lääkitys laskettiin ainoastaan tarvittaessa käytettävään avaavaan suihkeeseen. Tällä hetkellä pojalla ei ole enää lääkitystä lainkaan. Uskomaton laite! Voin suositella lämpimästi kaikille erityisesti hengitystievaivoista kärsiville."
-Tanja H,Turku

"Minulla on ollut krooninen poski- ja otsaontelotulehdus noin kolmekymmentä vuotta. Olen joutunut olemaan leikkauspöydällä 9 kertaa. Viimeksi 2019 huhtikuun alussa. Ystäväni esitteli tuokokuun puolivälissä Salin Plus laitetta ja tarjosi sitä koekäyttöön. Ensimmäiset kolme viikkoa ovat osoittaneet, että hengitystiehyeni ovat pysyneet avoimina koko yön. Ensi vaikutelma Salin Plus -laitteesta on todella positiivinen."
- Heikki Kolehmainen, Turku

"Juttelin äidin kanssa lauantaina ja hän kertoi, että suolakone on vaikuttanut hyvin ja hän on pystynyt hiukan vähentämään lääkitystä. Myös liman määrä on vähentynyt. Hän lupasi puhua siskonsa kanssa, jolla on samaa vaivaa ja suositella laitetta hänellekin."
- Pursiainen J.

"Olen tosi iloinen, että mieheni ei enää kuorsaa!!!"
- Maria Nurminen

"Laite oli päällä koko yön ja aamulla heräsin ilman nuhaa. Ilma kulkee keuhkoihin kivutta. Otan lapset ensi yöksi lattialle mun viereen nukkumaan. Myökään koneen ääni ei häirinnyt yhtään, ennemminkin oli tasainen pieni ääni. En malta odottaa, miten tämä auttaa siitepölyallergiaan!"

Samankaltaiset tuotteet