Saltpower suolainhalaattori (keraaminen)
Saltpower suolainhalaattori (keraaminen) Saltpower suolainhalaattori (keraaminen) Saltpower suolainhalaattori (keraaminen)

Saltpower suolainhalaattori (keraaminen)

29,00 €
Sisältää alv. 24 %

Sisältää puhtainta Himalajan kristallisuolaa (karkea suola). NYT 2 VUODEN SUOLAT KAUPAN PÄÄLLE!

Saatavuus 532 kpl
Tuotenumero 6430035882083

Kampanjatuote! NYT 2 VUODEN SUOLAT KAUPAN PÄÄLLE!

Saltpower tuo selkeää helpotusta erilaisiin keuhko- ja hengityselinsairauksiin.

Himalajan suolakaivoksia on käytetty vuosisatojen ajan menestyksekkäästi astman, allergioiden, poskiontelotulehdusten ja muiden hengityselinsairauksien hoitoon. Viime aikoina suolahoidoista on tullut uudelleen suosittu hoitomuoto monissa Euroopan maissa. Suolahuoneet, -hoitolat ja terapeutit tarjoavat vaihtoehtohoitona suolahengitystä moniin keuhko- ja hengityselinsairauksiin, immuunijärjestelmän toimintahäiriöihin sekä moniin muihin sairauksiin. Nyt voit nauttia tästä hoitomuodosta edullisesti omassa kodissasi Salt Power- kristallisuolainhalaattorin avulla.

Saltpower -kristallisuolainhalaattorista on merkittävää apua mm:

  • astmaatikoille
  • allergisille
  • flunssan oireisiin
  • tupakan aiheuttamiin sairauksiin
  • muihin keuhko- ja hengityselin sairauksiin
  • auttaa puhdistamaan keuhkot epäpuhtauksista
  • parantaa lauluääntä

Käyttöohjeet:

Aseta piipun kärki suuhusi ja vedä hengitystä sisään. Pidätä hengitystä hetken ja sitten hengitä nenän kautta ulos. Jatka tätä 10-15 minuuttia päivässä. Älä puhalla ilmaa piippuun, koska kostea ilma saattaa tukkia piippua. Hygieniasyistä suola kannattaa vaihtaa noin 3 kk:n välein. Käytä Tuisan puhdasta karkeaa ruokasuolaa tai kylpysuolaa.

Saltpower suolainhalaattori on keraaminen. Korkeus 12,5 cm ja pohjan leveys n. 7,5 cm.


******

Asiakaspalautteet

Johanna Granholm: "Hankin Saltpowerin vähän aikaa sitten ja tosiaankin on huipputuote! Keuhkot kiittävät, ne tuntuvat "puhtailta" ja happi kulkee kunnolla! Kuorsauskin on vähentynyt! Sairastan allergista astmaa ja minulla on krooninen nuha. Lisäksi sairastan kroonista neurologista sairautta, joka vaikuttaa äänihuulten ja nielun alueelle, siihenkin sain inhalaattorista apua jo parissa päivässä! Tämä laite on pelastukseni, hintansa arvoinen ja enemmänkin!" 


Jorma Perrakoski: "Sairastan keuhkoahtaumatautia ja kärsin pitkään huonoista yöunista. Yskimisen ja hengitysvaikeuksien vuoksi sain nukuttua vain parin tunnin pätkiä viimeisen kahden vuoden aikana. Ramppasin lääkärissä ja kokeilin eri lääkkeitä, mutta mistään ei ollut apua. Ennen viime joulua elämäni mullistui, kun hankin "mainoksen uhrina" suolainhalaattorin. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen nukuin klo 01.00-8.15 katkeamatonta unta ja olin aamulla kuin eri ihminen. Siitä lähtien unet on olleet hyviä ja olen saanut elämäni takaisin. Hengitys on nyt hyvää ja jatkuva yskä ei enää kiusaa. Jaksan paljon paremmin! Olen suorastaan vihainen, miksi lääkärit eivät suosittele tätä."