Pastilli suolasaippua
Pastilli suolasaippua

Pastilli suolasaippua

5,60 €
Sisältää alv. 24 %

Kristallisuolasaippua hoitaa ihoa luonnollisesti. Suola puhdistaa ja desinfioi sekä sen mineraalit ravitsevat ihoa ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa.

Saatavuus 210 kpl
Tuotenumero 6430035881239

Koko 6,5 cm.

Suola on erittäin puhdistavaa, eikä sen lisäksi tarvitse käyttää muita kylpytuotteita

Käyttöohje: Himalajan vuorisaippuaa voidaan käyttää tavallisen saippua tapaan. Kastele saippua ja pyörittele käsissä, jonka jälkeen voit pestä kädelläsi ihoa. Halutessa suolan voi jättää iholle saunomisen ajaksi vaikuttamaan. Voidaan käyttää myös deodoranttina.

Kristallisuolasta apua mm.

  • allergisille
  • atooppiseen ihoon
  • psoriin
  • akneen
  • hyttysen puremiin
  • turvotuksiin
  • venähdyksiin

ASIAKASPALAUTTEITA:

"Käytän suolasaippuaa lähes jatkuvasti. Stressiaikoina iholleni ilmestyy psorin tapaista ihottumaa, joka häipyy pois nopeammin suolasaippualla ja muutenkin ihoni pysyy paremmassa kunnossa, kuin jos en suolasaippuaa käyttäisi. Pestyihin jalkoihin hankaan suolasaippuaa ja kokemukseni mukaan käpälät pysyy hajuttomina seisontatyön tuoksinassa. Suosittelen, suolasaippua näkyy olevan lähes ikuinen."

- Kirsi Lestelin

*******

"Ihana ja monikäyttöinen tuote, jolla voi pestä kasvot, kädet ja koko vartalon. On todella riittoisa. Iho tuntuu loistavalta pesun jälkeen."

- Meri Lindström

*******

"Nykyään aina löylyssä käytössä! Just ihanaa varsinkin kun kaveri sivelee saippualla kevyesti koko selän! Itse käsittelen muualta. Mutta todellakin kevyesti, näin ei ole tullut mitään naarmuja. Kasvoille laitan ottamalla suolasaippuaa ensin käsiini. Jalanpohjien kovettumat saavat myös tällä kyytiä! Ps. Jos hieroo tätä kainaloihin kylpemisen lopuksi, saa luonnollisen deodorantin." 

- Irja Tammisto

*******

"Olen tykännyt suolasaippuasta. Kastelen ensin saippuan ja hieron sitä kosteaan pesusieneen, sitten vasta sienellä pesen. Joskus kokeilin hieroa saippuaa suoraan ihoon ja iho meni rikki. Mutta sieneen levitettynä ongelmaa ei ole ollut vaan tulee ihanan pehmeä iho eikä pesun jälkeen tarvitse kosteusvoidetta ollenkaan." 

- Liisa Nippala

*******

"Tosi hyvä kasvojen puhdistaja ja itse käytän matkoilla myös dödönä."

- Suvi Vikholm

*******

"Olen käyttänyt kasvoille ja tykkään tosi paljon! Mulla on rasvoittuva/sekaiho ja jonkin verran epäpuhtauksia. Omalle ihotyypille sopii erinomaisesti. Saunassa tämä tuote on ollut mukana myös ja tykkään!" 

- Jonna Petäjistö

*******

"Suolasaippua on ihan parasta atooppiselle iholleni."

- Tove Björkström-Hillberg

*******

"Erittäin hyvä tuote iho-ongelmien, esim. aknen ja atooppisen ihon hoidossa. Myös vauvan kylvetyksessä erinomainen tuote (ei tarvi rasvailla)."

- Marika Lindqvist

*******

"Olisinpa löytänyt suolasaippuan aikaisemmin! Kasvojen rasvoittuminen ja kiiltely on vähentynyt huomattavasti. Suolasaippua puhdistaa ihoni syvältä ja jättää sen samettisen pehmeäksi."

- Ari Numminen

Samankaltaiset tuotteet