Olivos oliiviöljy palashampoo 125 g
Olivos oliiviöljy palashampoo 125 g

Olivos oliiviöljy palashampoo 125 g

Olivos
9,20 €
Sisältää alv. 24 %

71,20 €/kg. Oliiviöljy palashampoo. Valmistettu 100 % luontaisista raaka-aineista.

Saatavuus 190 kpl
Tuotenumero 8697439056696

Saippua sinulle, joka rakastat ihania tuoksuja. 

Sopii herkälle ja ongelma päänahalle.
Luonnollisen tuoksuinen shampoo ihaniin kylpyhetkiin.
Paino: 125 g. Ing: Sodium Olivate, Aqua, Parfum, Sodium Chloride, Pistacia Terenbinthus Seed Oil.

100% ekstra-neitsytoliiviöljystä ja sumakkikasveihin kuuluvasta pistaasista (Pistacia terebinthus) tehty palashampoo hoitaa hiuksia ja tekee niistä ilmavat sekä luonnollisen kiiltävät. Se on tehokas apu taistelussa hiustenlähtöä vastaan. Shampoo ravitsee hiuksia ja tekee niistä pehmeät. Estää myös päänahan hilseilyä.  

Hiero shampoota kosteisiin hiuksiin. 

Oliiviöljy on tunnettu hyvistä terveysvaikutuksistaan. Vuosisatojen ajan Välimeren ihmiset ovat tienneet myös öljyn suotuisista vaikutuksista ihonhoidossa. 

Olivos-saippuat valmistaa Turkissa arvostettu saippuan valmistaja Korkut. Korkut tunnetaan perinteisistä käsityönä huolella valmistetuista saippuoistaan jo vuosikymmenien ajan.

*****

ASIAKASPALAUTTEITA:

"Tyttärelläni on paksut hiukset ja erittäin herkkä päänahka, johon tulee helposti näppylöitä ja menee ikävästi ruvelle. Annoin hänelle testattavaksi teidän uutuuden, Olivos oliiviöljy palashampoon. Hän hankasi ensimmäisellä käyttökerralla shampoopalaa reilusti suoraan kutisevaan ja kirvelevään päänahkaan, joka rauhoittui välittömästi. Viikon kuluttua päänahka oli kokonaan parantunut. Näppylät ja ruvet olivat poissa ja hiukset lisäksi ihanan kuohkeat ja ennestään paksut hiukset entistäkin runsaamman tuntuiset!"

- Ritva Tolonen, Oulu