Sade hammastahna 75 ml - ei sisällä fluoria (muuttunut pakkauskoko)
Sade hammastahna 75 ml - ei sisällä fluoria (muuttunut pakkauskoko)

Sade hammastahna 75 ml - ei sisällä fluoria (muuttunut pakkauskoko)

Sade®
7,90 €
Sisältää alv. 24 %

105,34 €/l. Sisältää Himalajan kristallisuolaa ja aloe veraa. Ei sisällä keinotekoisia väriaineita eikä fluoria.

Saatavuus 509 kpl
Tuotenumero 6430035884070

Luonnollinen koostumus puhdistaa hampaat raikkaan puhtaiksi. Luontaisesti antibakteerinen kristallisuola ja aloe vera -kasvin tehoaineet yhdessä hoitavat suun limakalvoja.

Ingredients: Calcium Carbonate, Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Mineral Salts, Hydrated Silica, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Cyanosis Tetragonoloba (Guar) Gum, Carrageenan, Limonene, Linalool. 

Ei testattu eläinkokein.

Tuoteseloste

Tutustu Sade-sarjaan sivustolla: sadecosmetics.fi

*****

ASIAKASPALAUTTEITA: 

"Olen vuosia kärsinyt vaikeista ientulehduksista lankaamisesta huolimatta. Ongelmaan olen yrittänyt kokeilla vaikka ja mitä erilaisia keinoja ja hammastahnoja mutta ne eivät ole tuoneet toivottua apua ongelmaan. Minulle suositeltiin Tuisan Sade suola-aloe hammastahnaa ja se oli siinä! Sain vihdoin todella ienongelmani kuriin! Tyttäreni sai tästä myös apua aftoihin. Niitä ei ole enää tämän hammastahnan käytön aikana tullut. Ja hammastahnan maku on vielä ihanan raikas salmiakkinen. Normaaliin hammastahnaan ei ole enää mitään paluuta! Käytän myös Tuisan Bambu hammasharjaa, joka on puhdistanut hampaani tehokkaasti mutta ollut kuitenkin hellävarainen ikenilleni.
Nämä tuotteet yhdessä ovat todellinen suun hyvinvoinnin tehokaksikko!"
- Paula

"Tämä todellakin on maailman paras hammastahna! Hampaita ei ole tarvinnut paikata enää lainkaan ja viiltelyt loppuivat siihen paikkaan kun aloin käyttämään Sade hammastahnaa. Olen huomannut myös, että hampaani ovat valkoisemmat kuin aikaisemmin. Huipputuote!"
- Kirsi, Aura

"Sade hammastahna sopii loistavasti aroille tai vihloville hampaille ja paljastuneille hammaskauloille koska se on hellävarainen mutta tehokas. On raikkaan ja hyvän makuinen (piparminttua mukana). Antibakteerinen. Hienoa, ettei sisällä mitään keinotekoisia väriaineita. Tätä hammastahnaa on nautinto käyttää." - Anne Vitiä, Helsinki

"Tilasin bambuhiilikuitu hammasharjan sekä Sade-hammastahnan ja taisin löytää uudet lempparit :-) Kiitos Tuisa Oy!! Enpä tiennyt että noin hyvää hammastahnaa valmistetaan Suomessa!!" ST

Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet