Tuisan tarina

Tuisa on Aurassa sijaitseva yritys, jonka pääalueena on terveyttä ja hyvinvointia ylläpitävien eko- ja luontaistuotteiden tukku- ja vähittäismyynti. 

Tuisa on perustettu vuonna 2007 kun yrittäjä Tuija Toivoselle tarjoutui tilaisuus kristallisuolatuotteiden maahantuontiin. ”Ihastuin korviani myöten kristallisuolan ominaisuuksiin." Suolaa on käytetty jo vuosisatojen ajan ruoan maustamisen lisäksi myös ihon ja hengityselinten hoitamiseen. Tästä sai aikanaan ideansa myös Tuisan kotimainen, luonnonmukainen ihon- ja hiustenhoitotuotesarja Sade. ”Jokaisessa tuotteessa on muiden laadukkaiden luonnon raaka-aineiden lisäksi kristallisuolaa ja siksi se sopii erityisen hyvin herkälle ja ongelmaihoille sekä –päänahalle.”

Viime vuosina Tuisan valikoimiin on tullut runsaasti lisää ekotuotteita. mm. bambutuotteet, kestovanulaput ja kookospähkinän kuorista valmistetut ekologiset kulhot.

Laatu, ekologisuus ja eettisyys ovat arvoja joista pidämme kiinni. Koska tuomme tuotteet suoraan valmistajalta ilman välikäsiä, olemme myös hinnoissa erittäin kilpailukykyisiä. Osan tuotteistamme valmistutamme myös Suomessa.

"Teemme tätä työtä suurella sydämellä, ja tuotteiden laatu on meille ykkösasia. Ja koska tuomme tuotteet suoraan valmistajilta ilman välikäsiä, olemme myös hinnoissa erittäin kilpailukykyisiä. Osan tuotteistamme valmistutamme myös kotimaassamme Suomessa. Kaikki tuotteemme ovat eettisesti valmistettuja. Olethan meihin yhteydessä jos sinulle tulee jotain kysyttävää tilaamisesta tai haluat vaikkapa lisätietoa tuotteistamme.  Olemme täällä sinua varten." 

- Tuija, Kirsi ja KatiTutustu tuisalaisiin!Tuisan ja Tuijan yhteinen matka sai alkunsa, kun Tuija ihastui kristallisuolan ominaisuuksiin ja hänelle tarjoutui tilaisuus kristallisuolatuotteiden maahantuontiin vuonna 2007. Alkuun hän työskenteli yrityksessään yksin, mutta nykyään Tuisa työllistää Tuijan lisäksi kaksi muuta työntekijää.

Tuija on energinen, päämäärätietoinen ja hyvin positiivinen persoona.
Vapaa-aikana Tuija harrastaa monipuolisesti liikuntaa, käy salilla, lenkkeilee, hiihtää ja pyöräilee paljon. 

Luonto on Tuijalle tärkeä ja hän viettääkin paljon aikaa ulkona liikkuen ja patikoiden. Mökki saaristossa tuo parasta vastapainoa yrittäjän arkeen.

Mitä kolmea Tuisan tuotetta ilman et voisi elää?
"Sade hammastahna, hoitava suolasalva ja herkän päänahan shampoo. Ne on minulla käytössä päivittäin!"
Kirsi on työskennellyt Tuisalla vuodesta 2015 asti ja hän on ollut aktiivisesti mukana Tuisan toiminnan kehittämisessä yhdessä Tuijan kanssa. 

Kirsi on ahkera ja vahva myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Hänen käsialaansa ovat Tuisan verkkosivut, erilaiset myynnin materiaalit ja mainokset. Kirsi tekee tiivistä yhteistyötä eri tahojen kanssa ja toimii Tuijan vankkana oikeana kätenä. 

Vapaa-ajalla Kirsi on myös erittäin toimelias perheenäiti. Hänen kätevissä käsissä hoituu homma kuin homma. Kirsi tykkää sisustaa, remontoida, kuopsuttaa puutarhaa, sienestää ja marjastaa.

Kirsin lempparituotteet Tuisan valikoimasta ovat Salt Aroom suola-aroma diffuuseri, ruoka-ja maustesuolat sekä Sade hammastahna. Suola-aroma diffuuserista on ollut selkeä helpottava hyöty tukkoisuuteen ja allergiaoireisiin, mieskään ei laitteen myötä enää kuorsaa. Maustesuolat kuuluvat perheen päivittäiseen ruuanlaittoon ja Sade hammastahnaa ilman Kirsi ei pärjäisi enää päivääkään. Vuohenmaito palasaippua on myös yksi suosikki, joka on käytössä joka päivä.
Energinen kolmen lapsen äiti Kati on ammatiltaan sairaanhoitaja ja työskennellyt kaiken ikäisten potilaiden parissa. Työkokemusta löytyy esim. Taysista lasten allergia- ja ihotautipoliklinikan vastuuhoitajan työstä ja itsenäisestä vastaanottotyöstä terveysasemalla. Kati ihastui Tuisan tuotteisiin jo vuosia sitten, joten asiantuntemusta ja käyttökokemusta näistä löytyy jo pidemmältä ajalta. 

Kati työskentelee Tuisalla asiakaspalvelussa, myynti- ja markkinointityössä sekä "some-vastaavana". Hän hyppäsi rohkeasti mukaan täysin tuntemattomaan ja vieraaseen työhön maaliskuussa 2021, mutta on ottanut homman hienosti haltuun. Ihan kuin hän olisi ollut meillä aina.

Urheilullisella "futismutsilla" on toinenkin mieluisa työ, mikä tuo hyvää vastapainoa tietokoneella työskentelyyn. Hän ohjaa ryhmäliikunta- ja spinningtunteja yksityisellä kuntosalilla. Liikunnalla ja terveellisillä elämäntavoilla on tärkeä merkitys hänen elämässään ja perhe on aina ykkönen!

Mikä on ollut työssäsi mieluisinta?
"Ehdottomasti asiakaskohtaamiset, upeat tuotteet ja tyytyväisten asiakkaiden palautteet, kun olen voinut auttaa heitä. Jos en jotain tiedä tai osaa heti vastata, niin otan aina selvää. Mulla on rautaiset ammattilaiset tukena ja opastamassa." 

Jos pitää valita kolme Tuisan tuotetta, mitä ilman et pärjäisi niin mitkä ne olisi?
"Vaikea valita vain kolmea, mutta helppo sanoa, mitä ilman en pärjäisi päivääkään. Hoitava salva, Kristallisuolasuihke sekä Vuohenmaito nestesaippua. Haluan vielä sanoa, että aloitin Sade hammastahnan käytön muutama päivä sitten enkä ymmärrä, miksi en ole tehnyt sitä jo aikaa sitten. Siis niin loistava! Raikas maku suussa koko päivän ja aftat sai kyytiä!"