Uusi myymälä

Tuisa muutti kesällä 2021 uusiin tiloihin ja pääsimme juhlistamaan toimitilojemme yhteyteen avatun myymälän virallisia avajaisia elokuun lopulla.

Myymälämme sijaitsee Aurassa osoitteessa Kuovinkuja 13, ja meille poikkeatkin helposti ja nopeasti 9-tien varrelta, josta perille löydät seuraamalla opasteita.

Aukioloajat

Aukioloaikamme voit tarkistaa sivun alareunan yhteystiedoista. Joustamme niistä tarvittaessa - mikäli aukioloaika ei sovi aikatauluusi niin pirauta meille sopiaksesi sinulle paremmin sopivan ostoajan.

Runsas tuotevalikoima

Myymälästämme löydät käytännössä koko verkkokauppamme tuotevalikoiman tuotteet sekä sesonkien mukaan aina jotakin muutakin pientä kivaa. 

Lahjat kääräisemme myös puolestasi kauniisti sellofaaniin tai lahjapakettiin. Voit myös antaa lahjan saajan valita itse - Tuisan lahjakortti on aina varmasti mieluisa lahja.

Tilaa verkkokaupasta, nouda myymälästä

Voit halutessasi tilata tuotteet verkkokaupan kautta ja noutaa valmiiksi kerätyn tilauksesi myymälästä aukioloaikojen puitteissa. Voit valita tilauksesi noudon myös kirpputori Auran Aarteisiin. Kulut 0 €. Helppoa ja kätevää!                      


Naistenillat ja muut tapahtumat

Haluatko järjestää meillä illanvieton, esim. naistenillan ihanien luontais- ja ekotuotteidemme parissa? Otathan yhteyttä niin katsotaan sopiva ilta.
info@tuisa.fi tai 041 314 0225 (Kati) / 050 465 2275 (Kirsi)        

Sydämellisesti tervetuloa meille!
- Tuija, Kirsi ja Kati